NeNe rrjedh gjobë me mashtrimin 'me respekt'

Klea

NeNe rrjedh gjobë me mashtrimin 'me respekt'

Real Housewives of Atlanta alum NeNe Leakes thotë se ajo është në rregull me burrin e saj që tradhton për sa kohë që ai tradhton “me respekt”. Vërtet? Nuk më kujtohet kjo ishte këshilla që ajo i dha Porsha Williams disa vite më parë, kur ylli i saj dyshohej se kishte lidhje me një burrë të martuar. Më duket se më kujtohet që NeNe e quajti Porshën “kurvë”. Ose ndoshta ky ishte NayNay. Mund të jem i hutuar.

Gjatë një videoje në Instagram Live të marrë nga TMZ, NeNe shpjegoi se gratë në Atlanta mund të duhet të përkulen ndaj ndarjes për shkak të grupit të kufizuar të takimeve të burrave të drejtë. NeNe është mirë me burrin e saj të pabesë, megjithatë, për sa kohë që ai është i respektueshëm për këtë.

“Mashtrim me respekt, mund ta përballoja këtë”, i tha ajo Carlos King në video. “Nëse unë jam këtu në Gjeorgji, dhe ju keni shkuar në San Francisko për fundjavë, unë po them … atë që ju nuk e dini, nuk do t'ju dëmtojë.” Përveç nëse sjell në shtëpi një STD ose një fëmijë të paplanifikuar. Kjo mund të jetë e dëmshme.

Rregullat për “pjesën anësore”

Në një bisedë që fillon rreth orës 2:10, ylli i The New Normal vazhdoi të shpjegojë se si njerëzit me një “pjesë anësore” mund të jenë mosrespektues.

Me sa duket, “Ata që nuk respektojnë [are] duke folur me pjesën anësore dhe duke i gënjyer ata,” shtjelloi NeNe. “Nëse do të tregosh respekt, thuaji atij personi [to stay] 50 këmbë [away from] gruaja ime. Si, mos më afro kurrë kur të më shohësh me gruan time.”

Ndërsa ai nuk ishte i sigurt se si të reagonte në fillim, Carlos përfundimisht u ngroh me perspektivën e NeNe. Ai shtoi se “zogjtë anësore” nuk duhet kurrë “të telefonojnë në telefonin tim duke thënë: “Vëre njeriun tim në telefon!”” Zogjtë anësore duhet të dinë vendin e tyre dhe të respektojnë kufijtë.

Përveç kësaj, pjesët anësore nuk duhet të postojnë kurrë foto në rrjetet sociale me burrin tuaj. “Mbani nën kontroll pjesën tuaj anësore,” këmbënguli NeNe.

Shpresojmë, këshilla e NeNe për mashtruesit ishte e gjitha me gjuhë në faqe, por kjo shkaktoi një reagim me fansat e saj. Shumica e tyre ishin të bindur se të tradhtosh dikë që dashuron është përsëri mashtrim, edhe nëse përpiqesh ta maskosh atë si “respekt”. Nuk mund t'i vendosësh buzëkuq një derrit. Vajza, mirupafshim!

NeNe aktualisht është në lidhje me Nyonisela Sioh, me të cilën doli në publik në dhjetor 2021. Ajo ishte e martuar më parë me Gregg Leakes, i cili ndërroi jetë nga kanceri i zorrës së trashë disa muaj më parë.