NeNe Leakes thotë se "Gjithçka është e rreme" në amvise reale në ditët e sotme

Klea

NeNe Leakes thotë se “Gjithçka është e rreme” në amvise reale në ditët e sotme

OG ka folur dhe asaj nuk i bën përshtypje.

NeNe Leakes kohët e fundit u ul me Bethenny Frankel për një intervistë me dy pjesë. Ata ushqeheshin me të gjitha gjërat Amvisat dhe llogaritjen e realitetit. Natyrisht, NeNe-së iu desh pak kohë për të analizuar statusin aktual të shfaqjes. Me thashethemet për një rindezje të plotë për The Real Housewives of Atlanta, sytë e të gjithëve drejtohen në formacionin aktual të pjeshkës.

NeNe u nda me gjendjen aktuale të punëve në Atlanta dhe ajo pranoi se numri i ri i vajzave nuk po i përmbush pritshmëritë e saj. Ajo nuk përmendi asnjë emër, por me siguri keni disa ide se për kë mund të jetë duke folur.

OG-të e bëjnë më mirë

RHOA sapo përfundoi sezonin 15, i cili ishte sezoni i tretë radhazi pa NeNe. Megjithëse drama e divorcit të Drew Sidora-s na mbajti të mbërthyer pas ekraneve, të gjithë nga fansat e deri te Kenia Moore janë ankuar se dinamika nuk është ajo që ishte dikur. NeNe e preu atë deri në faktin se ata thjesht nuk janë aq autentikë sa ishin në kohën e saj.

“Mendoj se për ne (kasti i OG RHOA) marrëdhëniet filluan të ndryshojnë, historitë për mua, sezoni 4 ose 5. Ne ishim të vërtetë. Unë shpesh i shikoj dhe them se të gjithë atje po shpifin, “tha NeNe.

Sigurisht, kjo nuk është hera e parë që NeNe shpreh këtë ndjenjë për statusin aktual të RHOA. Kur ajo u shfaq në podkastin e ish-producentit të RHOA, Carlos King, ajo mbuloi të gjithë kastin, nga Kandi Burruss te Shereé Whitfield. Tani, Nene ka akuzuar kastin si performues dhe joautentik.

“Po ju them, kur hymë, ishim shumë të mirë se ishim të vërtetë. Ishte autentike, ne ishim të vërtetë,” vazhdoi NeNe. “Kështu që tani të gjithë kanë një të dashur të rremë, një gjithçka false. Gjithçka është e rreme, gjithçka. Ata i kanë gjithë këto histori që kanë shpikur, nuk e di as si kanë dalë [with them].”

Natyrisht, Bravo nuk po merr asnjë shënim nga NeNe kur bëhet fjalë për casting, por ka zëra se producentët po intervistojnë gra për një rindezje të mundshme të RHOA. Nëse NeNe mendon se vajzat aktuale janë joautentike. Çfarë do të mendonte ajo për një grumbull të ri pjeshke?