NeNe Leakes pretendon se është lidhur me dikë 'shumë të famshëm'

Klea

NeNe Leakes pretendon se është lidhur me dikë ‘shumë të famshëm’

NeNe Leakes kurrë nuk ka turp të derdhë çaj. Real Housewives of Atlanta OG do të jetë gjithmonë në hije, pavarësisht nëse ka apo jo një aparat fotografik në të. Kohët e fundit, ajo është bashkuar me terrorin e Real Housewives, Bethenny Frankel, e cila gjithmonë bën maksimumin për të qëndruar e rëndësishme. Ndërsa B më mërzit, më duhet të pranoj se bashkimi me NeNe është një mënyrë e zgjuar për ta bërë këtë.

NeNe së fundmi ka derdhur disa bomba në podcast-in e Bethenny. Meqenëse B është një fanatike e TikTok-ut, ajo fatmirësisht ka postuar shumicën e pjesëve me lëng si klipe, kështu që unë nuk duhet të qëndroj në të gjithë shfaqjen e saj. Ndërsa ata folën shumë për plehra për Bravo siç pritej, NeNe zbuloi disa informacione argëtuese gjatë derdhjes.

NeNe Leakes nuk po thotë emra, por ajo u takua me një superyll

Një klip nga podkasti që po bëhet viral në TikTok ka të bëjë me jetën e pakapshme të takimeve të NeNe Leakes. NeNe ka dalë në rrugë që nga vdekja fatkeqe e Gregg Leakes për të rikthyer mojo-n e saj. Bethenny pyeti nëse NeNe kishte dalë ndonjëherë me dikë të famshëm dhe përgjigja ishte interesante.

NeNe nuk do të zbulonte nëse bota e saj, për të cilën unë supozoj se tani është një ish, është një atlet apo një aktor. Megjithatë, ajo pranon se në një shkallë nga 1-10, ai është 10 kur bëhet fjalë për statusin e personazhit të famshëm.

“Kam takuar dikë mjaft të famshëm,” ngacmoi ajo. Bethenny vendosi të famshëm të tjerë si Will Smith ose Shaquille O’Neal në kategorinë e “10-ave” të famshme dhe NeNe u pajtua, por nuk tha shumë më tepër.

Tani, të gjitha rrotat tona po rrotullohen se me kë ka dalë Miss NeNe Leakes në këto rrugë. Fatkeqësisht, është bërë mjaft i suksesshëm një tjetër nga podcast-et e Bethenny.