NeNe Leakes

Klea

NeNe Leakes përballet me padi për qiranë e papaguar prej 22 mijë dollarësh, NeNe thotë se Gregg nënshkroi kontratën e qirasë dhe ai ka vdekur!

NeNe Leakes përballet me padi për qiranë e papaguar prej 22 mijë dollarësh, NeNe thotë se Gregg nënshkroi kontratën e qirasë dhe ai ka vdekur!

NeNe Leakes thuhet se ka humbur një paraqitje gjyqësore në lidhje me një padi, edhe pas marrjes së dokumenteve të nevojshme. Shkresat gjyqësore tregojnë se i pari Amvise të vërteta të Atlantës ylli po përballet me një kërkesë për gjykim të paracaktuar nga pronari i saj i mëparshëm.

NeNe Leakes

MPG-Sugarloaf ka ndërmarrë veprime ligjore kundër NeNe Leakes për qiranë e papaguar në lidhje me ish-Butikun e saj Swagg. Të dhënat e gjykatës sugjerojnë se NeNe nënshkroi një marrëveshje qiraje në 2017 dhe e zgjati atë me një vit tjetër në 2021. Pavarësisht se e liroi ambientin në janar 2022, ajo thuhet se ende i detyrohet 22,900 dollarë qira.

NeNe Leakes

Pronari tha se ata kontaktuan NeNe në shumë raste për qiranë e papaguar, por ajo nuk e ka shlyer shumën. Derisa NeNe dikur funksiononin disa dyqane Swagg Boutique, ato për fat të keq u mbyllën pas pandemisë. Më 16 gusht, NeNe iu dorëzuan personalisht dokumentet ligjore jashtë banesës së saj prej 1 milion dollarësh në Atlanta, sipas deklaratës së serverit.

NeNe Leakes

Pas ngritjes së padisë, NeNe komentoi, “Gregg nënshkroi kontratën e qirasë, jo unë! Ai nuk është këtu.” Në mënyrë tragjike, NeNe’s bashkëshorti, Gregg, u nda nga jeta më 1 shtator në moshën 66-vjeçare, pas një lufte të gjatë me kancerin. Dokumentet e fundit të gjykatës e tregojnë këtë NeNe nuk e trajtoi padinë deri në afatin e 18 shtatorit. Rrjedhimisht, MPG-Sugarloaf po kërkon një gjykim të paracaktuar prej 22,900,75 dollarë, së bashku me 2,315 dollarë tarifa ligjore dhe 416 dollarë shtesë për shpenzimet gjyqësore.

NeNe Leakes

Duke shtuar kompleksitetin, qiradhënësi kërkon interes për shumën e papaguar. Në një kthesë të veçantë të ngjarjeve të raportuara më herët nga RadarOnline.com, NeNe’s djali me i vjeter, Bryson Bryantsë fundmi u mor në paraburgim për posedim Fentanyl.

NeNe Leakes

e Bryson-it arrestimi ndodhi më 3 korrik, duke çuar në një shkelje të provës lidhur me një tjetër çështje penale pa lidhje. Si rezultat, ai do të qëndrojë i burgosur deri në fillim të vitit të ardhshëm. Veçanërisht, gjatë kohës së arrestimit të tij, Bryant u përpoq të mashtronte oficerët duke pretenduar se ai ishte vëllai i tij më i vogël, Brentt Leaks. Ky mashtrim shtoi një shtresë tjetër në problemet e tij ligjore, pasi ai u akuzua më pas për dhënien e një emri të rremë një oficeri.

Bryson Bryant

NeNe Së fundmi u fol për marrëdhëniet e saj të tensionuara me ish-shefin e saj, Andy Cohen.

“Nuk më duket sikur ishim miq të mirë,” NeNe ndarë me Bethenny Frankel. “Miqtë e mi të mirë, shkoj në shtëpinë e tyre ose vizitoj shtëpinë e tyre në një moment, kështu që nuk e kam vizituar kurrë shtëpinë e tij. … [We were] ndoshta pak më shumë se [colleagues] sepse mund ta thërrisja në qelinë e tij. Unë kam dalë me të, në qytet, kam shkuar duke pirë me të dhe kam bërë festë me të. … [But] Nuk e dija se ku qëndronte. Mendova se kishim një marrëdhënie të mirë.”

NeNe Leakes

Pas marrëdhënies së tyre të punës, NeNe ndërmori veprime ligjore kundër Bravo dhe Cohen, duke pretenduar diskriminim. Ajo pohon se u ndërpre pasi shprehu shqetësime për yllin e saj e Kim Zolciak veprimet e supozuara raciste.