NeNe Leakes ndihet 'i ndëshkuar rëndë' pas padisë Bravo

Klea

NeNe Leakes ndihet ‘i ndëshkuar rëndë’ pas padisë Bravo

Real Housewives of Atlanta alum NeNe Leakes ende po flet për Bravo, por Bravo definitivisht nuk po flet për NeNe. NeNe është referuar si një legjendë dhe ikonë nga Andy Cohen. Në një moment ai tha se RHOA ishte shtëpia që ndërtoi NeNe dhe kishte absolutisht të drejtë.

Por diçka ndryshoi me NeNe kur ajo gjeti sukses relativ. Hollywood erdhi dhe ajo filloi të shfaqej jashtë Bravoverse. NeNe ishte gjithashtu personi i parë që ju njoftoi si ajo ishte bërë e suksesshme. Pastaj suksesi i saj filloi të ndryshonte dhe veprimet e saj u bënë të dyshimta.

Në një intervistë me ish-yllin e Real Housewives të Nju Jorkut dhe shokun e tij të pakënaqur Bravoleb Bethenny Frankel, NeNe flet se sa e keqtrajtuar ka qenë që kur llogaria e saj e realitetit u hodh poshtë.

Përralla e kasetës

NeNe pretendoi se ajo po hiqej nga RHOA për sezonin 13, dhe me sa duket, asaj iu ofruan vetëm gjashtë episode. Kjo e bëri NeNe jashtëzakonisht të zemëruar – kjo është pavarësisht nga grindjet me shumicën e bashkë-aktorëve të saj dhe marrja fizike në kamerë me produksionin RHOA. Bravo u përgjigj NeNe-së iu ofrua një sasi e kufizuar episodesh sepse ajo dukej shumë e mjerë.

Prerë në çështjen gjyqësore. Nene ngriti një padi kundër NBCUniversal, Bravo, True Entertainment, Truly Original dhe producentit ekzekutiv Andy në prill 2022 duke përmendur kushte të pafavorshme pune. Çështja filloi në Atlanta dhe u zgjidh katër muaj më vonë. Pasi u hodh poshtë padia, NeNe pretendon se ajo nuk ka qenë në gjendje të punojë në “asnjë arenë argëtimi” që atëherë. Kjo është krejtësisht e pavërtetë sepse ajo është në të gjithë TikTok si fytyra e re e produkteve të inkontinencës Poise.

Gjithsesi, NeNe i tha Bethenny se si rezultat i padisë, ajo do të “dënohet rëndë”. Ajo tha, “Çfarë po më ndodh tani me këto dyer që mbyllen kudo, do të mendonit se unë kam droguar, përdhunuar, therur me thikë, prerë dikë.” Kush do t’i kujtojë NeNe-së ajo fjalë për fjalë e quajti Andin një koka raciste dhe punëdhënësit e ardhshëm ndoshta nuk e shikojnë këtë dhe thonë, “Le ta punësojmë atë!”

Natyrisht, NeNe beson se Bravo është zotëruesi i industrisë së argëtimit dhe e futi plotësisht në listën e zezë. Bethenny e pyeti NeNenë pse mendon se Bravo do të telefononte rrjete të tjera për ta vendosur atë në listën e papunësuarve. “Ata padyshim që thirrën ABC dhe EFG,” u përgjigj NeNe. OSE ndoshta NeNe e bëri veten të paaftë për t’u punësuar duke hedhur publikisht njerëzit me të cilët punonte.

Kush e ka fajin për rënien e NeNe?

“Më mbyllën punën. Unë bëj gjithçka. Pra, doni të më thoni mua si një person i talentuar që nuk kisha asgjë për të pritur? Nuk kishte asgjë për mua për të aktruar, për të kënduar, për të kërcyer, për të kërcyer, për të duartrokitur? Asgjë?” Epo dua të them, ka pasur edhe një herë që NeNe ka bërë një shaka përdhunimi kur ajo “bënte komedi”, kështu që e gjithë kjo tingëllon më pak si Bravo dhe më shumë si qëndrim.

Sipas NeNe, agjentët e saj këshilluan, “dyert ishin të mbyllura”. “Me sa duket kur ai thotë se dera është e mbyllur, dera është e mbyllur në të gjithë industrinë,” shpjegoi NeNe.

Epo, të paktën NeNe dhe Beth mund të mbështesin njëri-tjetrin duke ditur se asnjëri prej tyre ndoshta nuk do të shfaqet më në Bravo – por të dy do të vazhdojnë të flasin për këtë.