NeNe Leakes

Klea

NeNe Leakes mendon një martesë të hapur mes betejave emocionale pas humbjes së bashkëshortit Gregg


NeNe Leakes mendon një martesë të hapur mes betejave emocionale pas humbjes së bashkëshortit Gregg

NeNe Leakesshap i dashur i Amvisat e vërteta të Atlantëskohët e fundit foli për mendimin e saj për një martesë të hapur në të ardhmen.

NeNe Leakes

Gjatë një momenti emocional në serialin e saj në YouTube, “Pillow Talk with Nene”, NeNe zbuloi dobësinë e saj dhe vetminë që ka ndier që nga vdekja e bashkëshortit të saj, Gregg Leakes, dy vjet më parë.

NeNe Leakes

NeNe, 55 vjeç, ndau mendime të sinqerta për idenë e të pasurit një partner të jetës, edhe nëse kjo do të thoshte të mos jesh plotësisht i dashuruar. Ajo shprehu një konsideratë, duke sugjeruar, “Ndoshta duhet të martohem nëse jam 100% e lumtur me personin apo jo”, duke theksuar dëshirën për një partner të përjetshëm mbi kënaqësinë romantike. Ajo mendoi një marrëveshje ku mbështetja e ndërsjellë gjatë periudhave të vështira ose mjekësore ishte marrëveshja themelore e partneritetit, duke lejuar lirinë për të dyja palët për të parë njerëzit e tjerë.

NeNe Leakes

Megjithatë, në një reflektim të vetëdijes dhe kufijve personalë, NeNe, arriti në përfundimin se një marrëdhënie e hapur nuk përputhet me atë që ajo është në thelb. Duke shprehur dëshirën për dashuri dhe mbështetje të vërtetë, ajo tha:

“Unë me të vërtetë do të doja të isha me dikë që me të vërtetë më do dhe me të vërtetë … donte të ishte aty për mua.”

NeNe Leakes

Ky introspeksion emocional u shkaktua gjatë një vizite në zyrën e mjekut, ku ajo u pushtua nga emocionet në mungesë të një kontakti urgjent, një rol që më parë e kishte bashkëshorti i saj i ndjerë. Gregg Leaks u nda nga jeta në moshën 66-vjeçare, pas një beteje sfiduese me kancerin e zorrës së trashë, duke e lënë NeNe të vetëm të lundronte në pasiguritë e jetës.

Gregg Leaks

Historia e tyre e dashurisë kishte qenë një slitë emocionesh, e shënuar nga martesa në 1997, divorci në 2011 dhe një rindezje e marrëdhënies së tyre me një martesë të dytë në 2013. Së bashku, ata kishin një djalë 24-vjeçar, Brentt.

NeNe Leakes

Në vijim Gregg-it duke kaluar, NeNe ka hyrë në një marrëdhënie me Nyonisela Sioh. Fillimet e marrëdhënies së tyre ishin të trazuara, të dëmtuara nga mosmarrëveshjet ligjore dhe emocionale që buronin nga pretendimet e ish-gruas së Sioh. Pavarësisht vështirësive, NeNe ka kërkuar vazhdimisht shoqëri dhe mbështetje, duke theksuar vlerën e të pasurit dikë të pranishëm në momentet sfiduese të jetës.

NeNe Leakes

Në një zbulim të sinqertë gjatë pjesës 1 të intervistës së saj me ish-prodhuesin e Real Housewives of Atlanta, Carlos King, në podkastin e tij “Reality with the King”, NeNe Leakes zbuloi statusin aktual të marrëdhënies së saj me të dashurin Nyonisela Sioh.

“Sot po bëjmë një pushim. Ne kemi bërë një pushim”, konfirmoi Leakes në episodin e së martës. Duke folur hapur për sfidat e marrëdhënies, ajo shtjelloi, “Janë … gjëra me të cilat nuk jam i kënaqur, gjëra me të cilat ai nuk është i kënaqur. Thjesht nuk funksionon për momentin”, madje duke shtuar, me një nuancë humori, “Ai është beqar, kështu që nëse ndonjë nga zonjat atje dëshiron ta përgëzojë, vazhdo”.

Lundrimi nëpër humbje, beteja ligjore dhe kërkimi për shoqëri të vërtetë, NeNe Leakes ka ndarë hapur rrugëtimin e saj, duke ofruar një vështrim të sinqertë në realitetet emocionale të jetës, dashurisë dhe kërkimit të lidhjeve kuptimplote.

NeNe Leakes

Hapja e saj ndriçon kompleksitetin e marrëdhënieve në sytë e publikut, duke i bërë jehonë dëshirës universale për dashuri dhe shoqëri.