NeNe Leakes i dërgon Kim Zolciak urime në mes të divorcit

Klea

NeNe Leakes i dërgon Kim Zolciak urime në mes të divorcit

Miqësia e çuditshme mes NeNe Leakes dhe Kim Zolciak ishte një nga gjërat që e bëri The Real Housewives of Atlanta aq argëtuese për t’u parë kur u shfaq premierë në 2008. Që atëherë, dy ish-yjet e RHOA janë kthyer në armiq, pastaj miq dhe më pas përsëri armiq të panumërt. Ka qenë e pamundur të mbash gjurmët se ku qëndron marrëdhënia e tyre në çdo moment.

Kim po kalon një shumë publike, shumë divorci i çrregullt, më pas pajtimi dhe më pas divorci përsëri me Kroy Biermann. E gjithë rrënoja e trenit është e zhytur në rrënim financiar dhe vizita nga policia, ndërsa ata bashkëjetojnë në të njëjtën shtëpi me fëmijët e tyre të traumatizuar në mënyrë të pashmangshme, të cilët kanë parë teksa prindërit e tyre i bërtasin njëri-tjetrit.

Sprova është aq e zymtë saqë edhe NeNe po i afrohet me dashamirësi dhe simpati, që historikisht nuk është stili i saj i zakonshëm i të vepruarit. NeNe kohët e fundit kishte disa fjalë jokarakteristike të buta për mikun e saj të vjetër, “Wiiiiiig”.

NeNe shpreson se Kim dhe Kroy mund ta “kuptojnë”

TMZ u njoh me NeNe në LAX, ku ajo foli për përplasjen e fundit me Kim në një restorant. Ajo zbuloi se Kim përmendi shkurtimisht betejat e saj me shkëputjen kaotike nga Kroy.

NeNe zgjodhi ta mbajë pozitivisht arritjen dhe shprehu dëshirat e saj të mira për lumturinë e Kim, duke theksuar rëndësinë e shmangies së thyerjeve familjare, veçanërisht kur përfshihen fëmijët.

Ndërsa NeNe nuk u fut në detaje, ajo shpreson për një lloj zgjidhjeje mes Kim dhe Kroy. Ajo vuri në dukje rëndësinë e paqes së tyre – qoftë kjo do të thotë të heqësh dorë apo të vendosësh të pajtohesh.

Pavarësisht konflikteve të tyre në të kaluarën, NeNe e komplimentoi Kim-in për figurën e saj të vogël, duke sinjalizuar një dritë ngrohtësie në marrëdhënien e tyre pas viteve të dramës. Ajo i dërgon Kim dhe Kroy urimet e saj më të mira për paqe.

Por, Kim ndoshta nuk është e fokusuar në rindezjen e miqësisë së saj me NeNe për momentin. Tani për tani, ajo është konsumuar nga vizitat e vazhdueshme të policëve në Mansion of Misery të Milton-it, kërcënimi i rrezikshëm i mbylljes dhe shitja e artikujve të saj dhe të Kroy-t (nga të cilat ajo ndoshta po fut në xhep fitimet).

NeNe së shpejti do të kthehet në realitet TV si prezantues i ribashkimit të East Baddies, i cili transmetohet në Zeus Network. Kim luan në sezonin e ardhshëm të “The Surreal Life” të VH1.