NeNe Leakes

Klea

NeNe Leakes humbet padinë – urdhërohet të paguajë 25 mijë dollarë në qira të papaguar

NeNe Leakes humbet padinë – urdhërohet të paguajë 25 mijë dollarë në qira të papaguar

NeNe Leakes u urdhërua të paguante, pasi i pari Amvise të vërteta të Atlantës ylli nuk iu përgjigj padisë së ish-pronarit të saj.

MPG-Sugarloaf LLC, kompania që zotëron pronën që strehohej NeNe’s Biznesi i mbyllur që atëherë, Swagg Boutique, iu dha 25,631 dollarë sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Radar Online.

NeNe Leakes

Pronari ka pretenduar në padi se NeNe nënshkroi një kontratë qiraje në 2017 dhe e zgjati marrëveshjen me një vit në 2021. Ish-ylli i Bravo e liroi hapësirën në janar 2022, por dyshohet se nuk pagoi 22 mijë dollarët që i detyrohej për pagesat e qirasë. Pronari ka deklaruar se tentativa të shumta për të mbledhur paratë janë bërë përpara se të ngrihej padia. NeNe është shërbyer personalisht më 16 gusht 2023.

NeNe Leakes

NeNe pretendoi se qiraja e papaguar nuk ishte përgjegjësi e saj, disa ditë pas ngritjes së padisë.

Ajo i tha “The Jasmine Brand” se bashkëshorti i saj i ndjerë, “Gregg [Leakes] firmosa qiranë, jo unë!”

Ajo vuri në dukje – “Ai nuk është këtu.”

NeNe Leakes

Gregg Leaks vdiq më 1 shtator 2021, pas një beteje të gjatë me kancerin.

Këtë urdhëroi gjykatësi NeNe paguaj 22 mijë dollarë në pagesat e papaguara të qirasë, 2,315 dollarë në tarifat e avokatit dhe 400 dollarë shtesë për të mbuluar shpenzimet gjyqësore.

NeNe Leakes

Në shtator 2022, NeNe u padit nga një fotograf i Gjeorgjisë, i cili pretendoi se ajo ishte e ngurtësuar pasi kishte punuar për ish-yllin e Bravo në klubin e saj në Atlanta.

Photography By Ace LLC paraqiti një kërkesë në Gjykatën e Qarkut Gwinnett kundër NeNe dhe biznesin e saj, The Linnethia Lounge.

NeNe Leakes

Kompania deklaroi se faturat ishin dërguar në NeNe’s klubi së bashku me kujtesën, në përpjekje për të mbledhur pagesën. Kompania tha se të pandehurit ishin kontaktuar disa herë, përmes emailit, duke kërkuar pagesë për shërbimet e kryera. Këtë e tha biznesi NeNe kishte refuzuar të paguante faturën dhe “nuk po komunikonte më për këtë çështje”.

NeNe Leakes

Ne shkurt, NeNe u urdhërua të paguante 1 mijë dollarë për foton, pasi ajo nuk iu përgjigj rastit.

NeNe gjithashtu ka përjetuar trazira brenda familjes së saj, pasi djali i saj më i madh, Bryson Bryant, u lirua së fundmi nga burgu pasi u arrestua për posedim të fentanilit. e Bryson-it Arrestimi i korrikut erdhi së bashku me një shkelje të provës lidhur me një çështje të veçantë penale, e cila rezultoi në një dënim prej muajsh. Bryson i tha policisë se ai ishte vëllai i tij më i vogël, Brentt Leaksgjatë arrestimit të tij të parë, i cili rezultoi me një akuzë shtesë.

NeNe Leakes

Ndërkohë, RHOA yll, Kandi Burrussndau disa lajme të mira kur ajo nënshkroi NeNe’s Rikthimi i mundshëm i “Amijave” në një intervistë të fundit.

Kandi foli me The Messenger për nxitjen e mundshme të dramës me ish-shokun e saj të aktorit.

“Patjetër që do të mirëprisja [Leakes] kthehu me krahë hapur tani”, tha ajo për gazetën. “Mendoj se do të ishte emocionuese. Më lejoni të them vetëm këtë.”