NeNe Leakes godet "pa yje" Gizelle Bryant, Robyn Dixon dhe Claudia Jordan

Klea

NeNe Leakes godet “pa yje” Gizelle Bryant, Robyn Dixon dhe Claudia Jordan

NeNe Leakes po flet për këtë me Carlos King. Aq shumë, saqë ajo renditi disa nga yjet e saj të Real Housewives. Ajo nuk kishte shumë për të thënë Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon, përveçse t’i quash “pa yje”. Sa për Claudia Jordan? Ajo mori të njëjtin përshkrim “pa yje”, por NeNe pranoi se Claudia i dha asaj “betejën numër një” gjatë gjithë kohës së saj në Real Housewives of Atlanta.

Duke e kthyer atë në një hije klasike

Pavarësisht se pretendon se ajo “fitoi” betejën e hijeve në Puerta Rico dhe tha se Claudia ka mbajtur inat për “100,000 vjet”, NeNe “ka lexuar shumë vajza dhe ka qenë në këtë shfaqje me shumë vajza; Më duhet të them se ajo ishte beteja ime numër një.”

“Unë nuk mendoj se ka pasur një vajzë tjetër që ndoshta mund të luftonte ashtu siç bëri. Unë e kalova atë, dhe ndihem sikur ajo më kaloi … ne i dhamë njëra-tjetrës një vrap dhe jo shumë vajza mund të më bëjnë të vrapoj … ajo patjetër u ngrit në këmbë.” Është klasike NeNe për të mbështetur veten, duke i dhënë gjithashtu një vrasës tjetër hije lulet e saj! Carlos më pas konfirmoi se NeNe ishte një pjesë e madhe për të siguruar që Claudia t’i jepej një pjeshkë, pavarësisht se ishte vetëm për një sezon të vetëm.

“Claudia me të vërtetë po shkonte me mua, dhe unë do t’ia jap atë çdo herë,” shtoi NeNe. “Në fund të ditës, u ngrite zemër… se po vinin leximet! Po i nxirrja nga poshtë paruke… kjo sepse ajo po më jepte vrap!”

Lufta ikonë NeNe kundër Claudia u rrëzua gjatë sezonit 7 të RHOA. Kur Claudia thirri komente “make” nga NeNe, kjo e fundit u përgjigj: “Oh, ju keni trurin tuaj”. Kjo çoi në një luftë gjithëpërfshirëse. Claudia akuzoi RHOA OG si një “mjeshtre kukullash” dhe iu referua punëve të saj si “ato që u anuluan”. NeNe i tha Klaudias se “kontrollet nuk u anuluan” dhe ajo vazhdoi të përshkallëzohej.

Real Housewives of Atlanta vazhdon – pa NeNe dhe Claudia – të dielave në 8/7c në Bravo.

NA THONI – A MENDONI A KA KLADJA NË NENE NJË VRAP PËR PARATË NË SEZONIN 7? DËSHIRONI TË SHIKOHET KLADIA NE RHOA? SI PO NENE?