Nene Leakes

Klea

NeNe Leakes FIKET pasi Porsha Williams u përpoq ta largonte nga një shfaqje në Netflix

NeNe Leakes FIKET pasi Porsha Williams u përpoq ta largonte nga një shfaqje në Netflix

Ish Amvise të vërteta të Atlantës yll NeNe Leakes pretendon se ish-bashkëylli i saj, Porsha Williamsrefuzoi të bashkëpunonte me të në një sezon të ardhshëm të Netflix Upshaws.

Nene Leaks

Në një video të shpërndarë në Instagram Stories të premten, NeNe56, zbuloi, “Në fillim të kësaj jave, më thanë nga kompania ime e menaxhimit se seriali i shkruar nga Netflix Upshaws ishin të interesuar të më luanin për një pjesë.”

Porsha Williams

NeNe Leakes56-vjeçarja shprehu entuziazëm për mundësinë, duke deklaruar se ishte “e emocionuar” për të bërë një paraqitje të shkurtër në shfaqjen, ku shfaqen aktorë si Mike Epps, Wanda Sykes dhe Kim Fields.

“Nuk kam parë Porsha. Ne gjithmonë qeshim mirë kur shihemi, kështu që unë thashë: ‘Ok, unë dhe Porsha do ta vrasim këtë pjesë’. NeNe shtjelloi përvojën e saj.

Nene Leaks

Sipas NeNeajo fluturoi për në Los Anxhelos dhe u përgatit me departamentin e garderobës, por nuk u ndesh Porsha, 42, gjatë provave. “Porsha nuk erdhi kurrë”, pohoi ish-Bravolebrity. “U mbështjellëm për në mbrëmje. U ktheva në hotelin tim dhe kur arrita në hotelin tim, produksioni më thirri dhe më pyeti nëse kisha ndonjë problem me ndonjë “Shtëpiake”, sepse ato do të riformulonin pozicionin tjetër.”

NeNe Leakes

NeNe zbuloi se ajo informoi produksionin për marrëdhëniet e saj miqësore me disa ish Amvise të vërteta të Atlantës castmates, duke përfshirë Cynthia Bailey. Cynthia përfundoi duke marrë e Porshës rol në Upshaws.

“Më thanë më vonë këtë Porsha nuk u paraqit në punë dhe kishte thënë se nuk donte të punonte me mua – se kishim probleme nga e kaluara dhe ajo nuk donte të punonte me mua.” NeNe pohoi, duke shprehur zhgënjimin e saj.

Cynthia Bailey

NeNe zbuloi se ajo i dërgoi mesazh themeluesit të Go Naked Hair përpara se ta ndante lajmin me ndjekësit e saj. Sipas NeNe, Porsha ishte i mërzitur me të që nuk e zgjati dorën më pas Porsha paraqiti kërkesë për divorc nga bashkëshorti Simon Guobadia muajin e kaluar.

NeNe theksoi se ajo nuk donte të ndërhynte e Porshës privatësi ose të vijnë si tepër kurioz.

Porsha Williams

Duke reflektuar mbi historinë e tyre, NeNe tregoi se si ajo mbrojti Porsha për të mbetur në Amvise të vërteta të Atlantës pas divorcit të saj në 2013 nga Kordell Stewart.

“Përfundimi është se Porsha nuk donte të ndante qendër të vëmendjes. Kjo eshte,” NeNe pohoi. “Profesionistët mund të ndajnë qendër të vëmendjes. Porsha nuk është një yll, ajo është një trim. Jini të qartë.”

NeNe Leakes

NeNe dhe Porsha kanë përjetuar pjesën e tyre të ngritjeve dhe uljeve si në ekran ashtu edhe jashtë saj, duke përfshirë momente të tilla si kur alumja e “New Normal” shprehu dëshirën e saj për të parë ish-prezantuesin e “Dish Nation” dhe Parqet Fedra jashtë shfaqjes pas sezonit 9 në 2017.

Nene Leakes dhe Porsha Williams

Dinamika e tyre në ekran arriti kulmin gjatë sezonit 12 të shfaqjes Bravo në 2020, duke shënuar paraqitjen e tyre më të fundit së bashku në Amvisat e vërteta të Atlantës.

Në prill 2022, NeNe nisi një veprim ligjor kundër Andy Cohen, NBCUniversal, Bravo, True Entertainment, Truly Original dhe drejtuesve të tjerë, duke pohuar se ata nxitën një mjedis pune racist dhe armiqësor, duke inkurajuar me sa duket një sjellje të tillë.

NeNe Leakes

Megjithatë, deri në gusht të të njëjtit vit, alumja “Glee” zgjodhi të tërheqë padinë e saj për diskriminim kundër të pandehurve “pa paragjykim”, duke nënkuptuar mundësinë e rifillimit të çështjes në një kohë të mëvonshme.

Ndërkohë, Porsha zbuloi muajin e kaluar planet e saj për t’iu bashkuar kastit për sezonin 16 të Amvise të vërteta të Atlantës pas një pauze të shkurtër.