NeNe Leakes

Klea

Nene Leakes EKIPOHET me ish Simon Guobadia të Porsha Williams dhe të dashurën e tij të re mes grindjeve të vazhdueshme

Nene Leakes EKIPOHET me ish Simon Guobadia të Porsha Williams dhe të dashurën e tij të re mes grindjeve të vazhdueshme

Mes një sfondi dinamike në ndryshim, NeNe Leakes e gjen veten në shoqëri të papritur, duke u bashkuar me askënd tjetër përveçse Porsha Williams’ ish-i së shpejti, Simon Guobadiadhe të dashurën e tij të re, teksa lidhjet e tyre marrin një kthesë befasuese.

Nene Leaks

Në një zbulim të fundit, NeNe Leakes u bënë tituj për ekspozim e Porshës tradhëti ndaj miqësisë së tyre – duke e pretenduar këtë Porsha shkoi pas shpinës së saj dhe nuk pranoi të shfaqej përkrah saj në Netflix Upshaws. Tani, duke nxitur intriga të mëtejshme, i patunduri i realitetit televiziv ka bashkuar forcat me askënd tjetër veçse Simon Guobadiaburri i larguar i Porsha Williamsdhe të dashurën e tij të re të përfolur, në një lëvizje që sigurisht do të ndezë kuriozitetin dhe spekulimet.

NeNe Leakes

Të dielën, Instagram ishte bujë si NeNe Leakes tërhoqi vëmendjen duke shpërndarë një foto të saj së bashku me të dashurin e saj, Nyonisela Sioh, Simon Guobadiadhe e Simonit e dashura e re e përfolur, Jasmin Ibrahim.

Në të njëjtën ditë, Simon shkoi në faqen e tij në Instagram, duke shpërndarë një foto të tij të ulur afër Jasmin Ibrahim. Në mbishkrim, ai shkroi, “My habesha sis @yassminkibrahim. Vazhdoni të fitoni, shumë krenarë për ju. #beenmymikforeBS.”

Yassmin Ibrahim dhe Simon Guobadia

Shumë prej e Simonit Ndjekësit e IG shpërthyen veprimet e tij në seksionin e komenteve të tij. Një person shkroi, “Simon, a e do vërtet Porscha? Kjo sjellje nuk duket se tregon se ju e keni dashur ndonjëherë atë.”

Një person tjetër shkroi, “Ai vazhdoi shpejt, por përsëri nuk e di pse jam i befasuar sepse ky është i njëjti burrë që i propozoi Porsha ndërsa ishte ende i martuar ligjërisht me Falynn.”

Jasmin IbrahimJasmin Ibrahim

Dikush tjetër komentoi, “Ky burrë nuk është i aftë të dojë një grua… ai i përdor gratë për qëllimet e tij dhe pastaj kalon tek tjetri! Gratë të jenë të vetëdijshme, jo memece… dashuria nuk shuhet brenda natës! Nëse e duan vërtet Porsha ai nuk do të sillej kështu… pse kaq shumë energji tani kur nuk e kishte në martesë? Ai është me hije dhe i imët dhe shumë i vjetër për të dy!”

Jasmin IbrahimJasmin Ibrahim

NeNe’s Veprimet e fundit kanë shkaktuar polemika të rëndësishme, të parë nga shumë njerëz si një fyerje e drejtpërdrejtë ndaj Porshaveçanërisht në mes e Porshës procedurat e vazhdueshme dhe të ashpra të divorcit me Simon. Duke pasur parasysh pritshmërinë që NeNe do të qëndronte pranë e Porshës anën gjatë kësaj kohe sfiduese, përafrimi i saj me Simon dhe partneri i tij i ri është perceptuar nga shumë njerëz si një tradhti ndaj miqësisë dhe mbështetjes së tyre.

Jasmin IbrahimJasmin Ibrahim

Megjithatë, ka një këndvështrim të kundërt të mbajtur nga shumë që e argumentojnë këtë NeNe nuk ka asnjë detyrim t’i qëndrojë besnik Porsha, veçanërisht në dritën e veprimeve të kaluara. NeNe pretendon se Porsha u përpoq ta shkarkonte atë nga një mundësi aktrimi dhe i informoi në mënyrë të fshehtë producentët Upshaws se NeNe ishte sfiduese për të bashkëpunuar. Në dritën e këtyre tradhtive të perceptuara, disa besojnë se NeNe’s veprimet e fundit janë të justifikuara dhe pasqyrojnë mungesën e besnikërisë reciproke nga Porsha.

Simon Guobadia

Siç është raportuar, NeNe zbuloi se ajo kontaktoi themeluesin e Go Naked Hair përpara se ta ndante publikisht lajmin me ndjekësit e saj. Sipas NeNe, Porsha shprehu pakënaqësinë me të për mos dhënien e mbështetjes më pas Porsha paraqiti kërkesën për divorc nga Simonvetëm muajin e kaluar.