NeNe Leakes e konsideron 'të dhimbshme' aktorët e RHOA nuk luftuan për të

Klea

NeNe Leakes e konsideron ‘të dhimbshme’ aktorët e RHOA nuk luftuan për të

NeNe Leakes vazhdoi intervistën e saj me Carlos King këtë javë dhe produkti u postua sot, më 1 gusht. NeNe gjithashtu dorëzoi, duke hedhur të gjitha bombat e reja.

Ata që ndoqën intervistën e parë sigurisht kujtojnë se NeNe nuk kishte turp të bënte të shtëna ndaj amvisave të tjera. Ndërkohë, ajo nuk u largua nga shpërthimi i disa shokëve Amvise të vërteta të Atlantës.

Këtë herë ajo po e ndjek të gjitha amvisat – edhe ato përtej sferës së Atlantës. Ajo tregoi se si ndihej me producentët, aktorët dhe ekipin ndërsa koha e saj në RHOA vazhdonte.

NeNe u shtyp nga anëtarët e kastit të RHOA

NeNe nisi duke u shprehur se shumë gjëra në emision ishin të padrejta. “Shumë vajza dhe [crew] dije se kishte gjëra që thjesht nuk ishin aspak të drejta. Dhe më dhemb dhe më dhemb thellë se si luftova për disa nga vajzat që janë në emision. Dhe si nuk luftuan që unë të qëndroja në emision dhe sa shumë luftova që ata të qëndrojnë në emision. Kjo është shumë e dhimbshme.”

Askush nuk luftoi për NeNe…

Carlos pyeti “Kush saktësisht” nuk luftoi për të. NeNe u përgjigj: “Periudha e aktorëve. Ashtu si të gjitha këto vajza e dinë që ka pasur trajtim të padrejtë. Sepse ne të gjithë kemi qenë në mesazhe me tekst në grup ku të gjitha këto vajza kanë … thënë se po ndiheshin të padrejtë… Nuk ka sekret. Unë kam mesazhet me tekst. Ata kanë mesazhet me tekst.” Në thelb, askush nuk luftoi.

NeNe u shpreh gjithashtu se ndihej sikur po hiqej nga shfaqja. Por ajo nuk e dinte nëse producentët e kuptuan se sa shumë ajo e dinte këtë. “Nuk jam e sigurt nëse ata e kuptuan se unë e kuptova se nuk po merrja trajtim të drejtë,” shpjegoi ajo. Dhe nëse ajo do ta dinte, shtëpiaket e tjera duhet ta kishin ditur po aq mirë.

Për më tepër, ajo tha se një pjesë e padrejtësisë së gjithë kësaj ishte moskuptimi pse u veçua. “Do të doja të dija se çfarë kam bërë unë që dikush tjetër nuk e ka bërë. Këto vajza kanë bërë shumë më keq.” Me fjalë të tjera, vajzat RHOA dhe Housewives në të gjitha ekskluzivitetet kanë bërë më keq se NeNe, të paktën në mendjen e saj, megjithatë asnjëra prej tyre nuk u hoq nga përdorimi siç ishte ajo.

NA THONI – A JENI DAKORT ME NENE? ESH EDHE JU SI TË PADREJTË TRAJTIMIN E SAJ? A MENDONI TË TJERA amvise të ATLANTA-s MUND TË LUFTUAN PËR TË?