NeNe Leakes dhe Bethenny Frankel nuk kanë 'asnjë problem' megjithë pastrimin e mediave sociale

Klea

NeNe Leakes dhe Bethenny Frankel nuk kanë ‘asnjë problem’ megjithë pastrimin e mediave sociale

Ish-goditësit e rëndë të televizionit realitet NeNe Leakes dhe Bethenny Frankel ishin miq pothuajse të shpejtë me një interes të përbashkët. Interesi i përbashkët po binte në rrjetë që i bëri ata të famshëm dhe mjaft para.

Të dy NeNe dhe Beth u përplasën me Bravo dhe u bënë armiq të ekskluzivitetit Real Housewives. Ata kanë keqtrajtuar verbalisht Andy Cohen dhe kanë kritikuar gjërat që ata dikur i promovonin shumë. NeNe gjithashtu u shfaq në një podcast të Bethenny’s ku ata diskutuan për llogaritjen tashmë famëkeqe televizive të realitetit që duket se nuk po shkon askund.

Më pas erdhi BravoCon dhe një fans e pyeti Big Daddy nëse mund ta gjente ndonjëherë në zemrën e tij për të falur NeNe për mëkatet e saj kundër NBCUniversal. Kur ai nuk bërtiti menjëherë “JO” në mikrofon, kjo u dha njerëzve shpresë. Tani NeNe ka fshirë të gjithë praninë e Bethenny nga rrjetet e saj sociale dhe mund të shpresojë ose jo për rikthimin e saj. Por çfarë mendon Beth për ndryshimin e papritur të zemrës së NeNe? Faqja Gjashtë ka lugën.

“Nuk ka probleme”

Duket se Bethenny do ta lërë këtë të qetë. Për tani. Pas pastrimit të podcast-it dhe fotove të Bethenny-t me Beth-in nga mediat sociale, alumi i Real Housewives of Atlanta dhe Bethenny nuk kanë “asnjë problem”.

Për më tepër, NeNe dhe Bethenny kanë “folur dhe dërguar mesazhe gjatë gjithë javës” dhe ndoshta kanë diskutuar për të punuar në “projektet e së ardhmes së bashku”.

Një burim ndau, “NeNe po promovonte episodet e podcast-it ndërsa po transmetonin. Nuk ka asnjë arsye që ajo të promovojë episodet e vjetra, dhe Bethenny ka pasur episode të reja që atëherë.” Mirë, por a e kemi zakon t’i fshijmë gjërat thjesht sepse “nuk po transmetohen më?”

Insajderi tha se justifikimi me të cilin po shkojnë është “[NeNe] Pastroi Instagramin e saj nga reklamat e vjetra, siç bëjnë shumë njerëz, përfshirë Bethenny-n. Sigurisht, Jan. Në lajme të tjera, duket se Bravo ka filluar të ndjekë përsëri NeNe dhe anasjelltas. Thënë kështu, Bravo gjithashtu ndjek Bethenny, kështu që nuk jam i sigurt se çfarë është puna e madhe me atë.

Ndërsa NeNe mund të ketë zbritur nga anija llogaritëse e Bethenny, ajo është ende në gjendje të mirë me kapitenin Beth. Me sa duket.