Nene Leakes

Klea

NeNe Leakes beson se Kandi Burruss është i padobishëm në ‘RHOA’ mes rënies së vlerësimeve!

NeNe Leakes beson se Kandi Burruss është i padobishëm në ‘RHOA’ mes rënies së vlerësimeve!

NeNe Leakes kohët e fundit u ul me ish Amvise të vërteta të Atlantës prodhuesi, Carlos Kingdhe kishte disa fjalë të zgjedhura për të thënë RHOA veteran, Kandi Burruss.

Kandi Burruss

Ish-diva e realitetit ndau mendimet e saj për kastin aktual dhe thirri Kandi për të mos sjellë vapë në serialin Bravo.

Nene Leaks

Mbret dhe NeNe ranë dakord që shfaqja do të përfitonte nga një ndryshim serioz i kastit më parë NeNe i grisur në Kandi. Mbret pyeti NeNe nëse ajo e besonte atë Kandi ishte “i mbivlerësuar dhe i mbipaguar”, dhe RHOA OG u nënshkrua përpara se të mbulonte fuqinë e yjeve të këngëtarit/kantautorit.

“Unë mendoj se Kandi nuk është emocionuese”, tha ajo. “Unë thjesht nuk mendoj se kamera e do atë. Unë mendoj se kamera e do familjen e saj, por nuk mendoj se ata e duan atë.”

Kandi Burruss

NeNe Leakese cila pranoi se nuk e kishte parë sezonin 15, sqaroi se ajo dhe Kandi kishin zgjidhur çështjet e tyre që rrjedhin nga koha e tyre së bashku në shfaqje.

NeNe pohoi – “Aq sa duan të bëjnë Kandi ylli, dhe ajo ka qenë atje për 100 vjet, dhe ajo është ajo. Nuk mendoj se asnjë person nuk pranon dhe e beson këtë.”

Nene Leaks

Mbret më vonë i kërkoi ish-yllit të realitetit të renditte personalitete të ndryshme të “zonja shtëpiake” si “yje” ose “pa yje”. NeNe mori një goditje tjetër në Kandi kur doli emri i saj.

“Nuk kam parë kurrë Kandi si një yll”, vuri në dukje ajo. “Unë e kam parë Kandi si një yll mbështetës, por jo si yll.”

Nene Leaks

NeNe Leakese cila bëri daljen e saj nga seriali pas sezonit 12, foli edhe për përvojën e saj personale në emision. Mbreti cili prodhoi sezonin e parë të shfaqjes, iu referua NeNe si “spiranca” e serialit.

NeNe ndau se ajo besonte se formati i shfaqjes ndryshoi gjatë dhe pas sezonit 4, kur Parqet Fedra dhe Kenia Moore iu bashkua kastit. Ajo sugjeroi që marrëdhëniet e rreme, romancat dhe historitë u bënë normë më pas Kenia Moore doli në skenë.

“Kur unë, Lisa [Wu Hartwell], DeShawn [Snow] dhe Sheree, Të gjithë ne filluam, ata ishin burrat tanë të vërtetë, të dashurit tanë të vërtetë.” NeNe drejtuar. “Shereé ishte vërtet i martuar me Bob [Whitfield] dhe ata vërtet po kalonin një divorc. DeShawn ishte vërtet e martuar me Erikun [Snow]dhe ata filluan të kishin problemet e tyre. Lisa ishte vërtet me Ed Hartwell. Unë isha vërtet me Greg. Kim ishte vërtet me Big Papa. Historitë tona ishin reale. Gjithçka për të cilën folëm dhe bëmë ishte e vërtetë. Kur kishim mosmarrëveshje ato ishin reale. Nuk pretenduam se kishim të dashur dhe nuk kishim një të tillë.”

Kenia Moore

Ajo sqaroi se nuk fajësoi zonjat për ndryshimin, vetëm se tranzicioni ndodhi pasi ato iu bashkuan grupit.

Parqet Fedra

Ajo gjithashtu pohoi se ajo dhe Kandi Burruss i ruajtur Porsha Williamse cila ishte në prag të divorcit nga lojtari i NFL, Kordell Stewart, nga largimi nga kasti pas sezonit 5. Mbret konfirmoi se Porsha ishte “100% për qind në bllokun e prerjes.”

Kandi dhe unë, nuk më kujtohet nëse ishte dikush tjetër, por e di që ishte Kandi dhe unë, ne telefonuam dhe biseduam me produksionin dhe rrjetin për mbajtjen Porsha sepse Porsha po kalonte një divorc dhe ne ishim si, ‘Ju djema nuk mund ta hiqni qafe atë tani. NeNe të përbashkëta. “Ajo ka shumë nevojë për këtë shfaqje. Thjesht lëreni të qëndrojë dhe shikoni se si funksionon. Ne shkuam në shkop të plotë për Porshadhe Porsha qëndroi në emision. E dini, ndonjëherë njerëzit harrojnë se kush shkon të batojë për ta, zemër.”

Kandi Burruss

Amvise të vërteta të Atlantës transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në Bravo.

Cicëroj I Instagram I YouTube Ι Facebook Ι Na dërgoni këshilla