Nëna e Rachel 'Raquel' Leviss pretendon se qeni Graham e kafshoi 'deri në kocka'

Klea

Nëna e Rachel ‘Raquel’ Leviss pretendon se qeni Graham e kafshoi ‘deri në kocka’

Komploti trashet. Ylli i Vanderpump Rules Rachel “Raquel” Leviss dhe James Kennedy e donin qenin e tyre të dashur, Graham. Qeni ishte një dhuratë nga prindërit e Rachel në vitin 2018. Kur çifti u nda, Rachel mbajti kujdestarinë e Graham. James e donte qenushin, por përfundimisht hoqi dorë nga përpjekjet për ta vizituar atë.

Ndërsa Rachel ishte në një institucion trajtimi të shëndetit mendor, Graham dyshohet se u soll në një strehë. Dukej se Graham kishte një problem me kafshimin. Organizata e qenve të Lisa Vanderpump, Vanderpump Dogs, e shpëtoi qenin. James ndau foto të ëmbla në Instagram të ribashkimit të tij me Graham gjatë udhëtimit të kastit të VPR në Lake Tahoe. Sipas James, Graham ishte në shtëpi për mirë.

Tani në chat ka hyrë nëna e Rachel, Laura Leviss. Ajo foli me Entertainment Tonight për atë që ndodhi në të vërtetë me Graham.

Graham nuk u la në një strehë

“Rachel e futi Grahamin në klasa të sjelljes pasi u nda me James sepse ai kishte kafshuar disa njerëz. Kur Rachel shkoi në institucionin e shëndetit mendor, ajo na kërkoi të kujdeseshim për Grahamin siç kemi bërë shumë herë më parë, “shpjegoi Laura.

“Ndërsa kujdesej për të më kafshoi deri në kockë, duke i shkaktuar dëme të rënda. Pashë dy mjekë për plagën që sugjeruan që ai të eutanizohej, gjë që ne e refuzuam absolutisht dhe kërkova qendrën më të mirë të rehabilitimit, California Doodle Rescue, që i dha atij një trajner me mbi 40 vjet përvojë.”

Ajo vazhdoi, “Pasi diskutuam me Rachel, ne morëm vendimin e vështirë për ta çuar Grahamin më 20 maj në California Doodle Rescue, në mënyrë që ai të mos ishte vetëm dhe e dërguam atë drejtpërdrejt në shtëpinë e trajnerit me një lamtumirë të përlotur.” Nuk mund të mos pyes veten pse Laura të paktën nuk iu drejtua James për të parë nëse ai donte që Graham të kthehej.

Lisa në shpëtim!

“Ndërsa ishte me trajnerin, Graham e kafshoi atë dhe burrin e saj. Ata punuan akoma më shumë me të për ta çuar në një vend ku mund të birësohej. Ai u vendos me një pronar të ri dhe u kthye brenda tre ditësh pasi e kafshoi atë, “tha nëna e Rachel. “Shpëtimi më pas iu drejtua Lisa Vanderpump për ndihmë financiare për të punësuar një trajner tjetër. Lisa ofroi të adoptonte Grahamin dhe ai u kap nga Vanderpump Dogs Rescue më 13 korrik. California Doodle Rescue iu tha se Vanderpump Dogs ose do ta rehabilitonin dhe do ta vendosnin në një shtëpi të mirë ose ai mund të jetonte në pronën e saj deri në ditën e vdekjes, “shpjegoi Laura.

“Vajza ime dhe unë nuk e hodhëm kurrë Grahamin dhe nuk duam asgjë përveç më të mirës për të,” shtoi ajo. Unë mendoj se duhet të ketë më shumë në këtë përrallë të qenve. E di që familja e Rachel nuk kujdeset për James. Por nëse ai do të jetonte me James, ndoshta atëherë Rachel do të kishte pasur mundësinë të shihte sërish Grahamin.

Shpresojmë, do të marrim më shumë detaje rreth historisë së Graham kur të transmetohet Sezoni 11 i Pump Rules.

NA THONI – BESONI QË GRAHAM ËSHTË DHËNË GRUPIT TË SHPËTIMIT NGA MANA E RACHEL-it? A MENDONI SE FAMILJA E RACHELËS ËSHTË E MIRËZUAR QË JAMES KA GRAHAM?