Nën stinët e kuvertës me qarkullim të lartë të anëtarëve të ekuipazhit

Klea

Nën stinët e kuvertës me qarkullim të lartë të anëtarëve të ekuipazhit

Në bord Poshtë kuvertësjahtet e brendshme, sh*t shpesh zbret. Prandaj, anëtarë të shumtë të ekuipazhit kanë ecur në bankën e të akuzuarve, duke e lënë shfaqjen shumë përpara përfundimit zyrtar të sezonit të tyre. Ndonjëherë, këto jahte pushohen nga puna. Herë të tjera, ata vendosin të largohen vetë nga xhirimet.

Në mënyrë tipike, një ose dy jahte do të dalin herët çdo sezon. Megjithatë, ka disa sezone në të cilat personalitete të shumta janë larguar. Në fakt, aktualisht po transmetohet Sezoni 8 i Below Deck Mediterranean, ku po qarkullojnë thashethemet për një numër rekord të largimeve të hershme. Kjo në fakt na befason zero, pasi ky kast tashmë është në kundërshtim vetëm në disa episode.

Shumicën e kohës, largimet e hershme të aktorëve janë të justifikuara. Thënë kështu, një grusht i vogël pushkatimi ishin çmendur, i njohur si #drejtësiapërKikon. Për ta përmbledhur më së miri, këto janë sezonet Below Deck që kanë parë sasinë më të lartë të qarkullimit brenda ekuipazheve të tyre.

Poshtë Deck Down Under Sezoni 2

Poshtë Deck Down Under Sezoni 2 ishte i çrregullt. Këtu ndodhën tre të shtëna. Duke u zhvilluar gjatë episodeve të njëpasnjëshme, Luke Jones dhe Laura Bileskalne u lanë të lirë nga kapiteni Jason Chambers. Të dy këta anëtarë të ekuipazhit nuk respektuan kufijtë e kolegëve të tyre.

Pa udhëheqjen e mahnitshme të kapitenit Jason dhe Aesha Scott, së bashku me anëtarë të ndryshëm të prodhimit që thyen murin e katërt për të ndihmuar, përpjekjet për sulm seksual të Luke dhe Laura mund të kishin pasur rezultate shumë të ndryshme. Këto dy pushkatime ishin më se të justifikuara. Megjithatë, ka ndodhur edhe një tjetër qëllim. dhe ky i ndau shikuesit. Shkaku ishte mbi një kuvertë më të gjelbër, gabimet e të cilit mund t’i kishin kushtuar varkës … shumë.

Kur e lanë Adam Kodrën, e mori mirë. Ai e kupton se mungesa e njohurive të tij ishte një dëm për Bosun João Franco-n e tij dhe 2 deckhands të tjerë, Culver Bradbury dhe Luka Brunton. Megjithatë, Adami ishte i pëlqyer dhe i gatshëm për të mësuar, kështu që shkarkimi i tij ishte i trishtuar. Ndoshta me kalimin e kohës, ne do të shohim një Adam më me përvojë duke u rikthyer në kuvertë.

Edhe pse Adami e kuptoi rëndësinë e mungesës së aftësive të tij, fshehurazi, mendoj se të gjithë në shtëpi shpresonin ta shihnin Kulverin të pushuar nga puna. Sidoqoftë, ky sezon ende renditet atje, pasi tre anëtarë të ndryshëm të ekuipazhit panë një dalje të hershme.

Sezoni 3 poshtë Deck

Sezoni 3 i Poshtë Deck gjithashtu pa tre anëtarë të ekuipazhit që largoheshin herët. Njëri prej këtyre personaliteteve në fakt dha dorëheqjen, ndërsa dy të tjerët u konservuan. Për sa u përket atyre që u pushuan, shefi Leon Walker u shkatërrua për shkak të qëndrimit të tij të dobët dhe mungesës së pastërtisë, gjë që ndihmoi në një zjarr në galerë që ai e zuri plotësisht. Natyrisht, Leon e pranoi gjuajtjen e tij si të rëndomtë që ishte, duke u larguar menjëherë pasi derdhi mjaltë në të gjithë krevatin e Kate Chastain.

Në një shfaqje të ngjashme të njerëzve që thithnin, le të flasim për skuadrën jetëshkurtër të quajtur Dane Jackson. Danit i pëlqente pijet alkoolike dhe veprimet e tij të dehura shpejt i panë kolegët e tij të shqetësuar. Pasi vodhi një shishe pije alkoolike nga një bar, u përpoq të luftonte Bosun Eddie Lucas-in e tij dhe zgjoi kapitenin Lee Rosbach disa herë brenda një nate, ndërsa ishte i dehur dhe bërtiste në bord, Dane definitivisht e meritonte qëllimin e tij.

Gjithashtu, Don Abenante nuk ishte i dashur me Eddie. Don donte të ndihmonte më shumë në anën inxhinierike, pasi ai kishte një rol të dyfishtë në të qenit inxhinieri/shefi i dytë i jahtit, i cili ra nën juridiksionin e Eddie si Bosun. Megjithatë, pasi bëri një zhytje të paautorizuar në oqean me stjuardesën Rocky Dakota, Don e gjeti veten në telashe me kapitenin Lee. Në këtë pikë, Don mori vendimin për t’u larguar, gjë që fiton Sezonin 3 të Below Deck një vend në këtë listë, me tre anëtarë të ekuipazhit që largohen herët nga seria.

Sezoni 5 i Mesdheut poshtë Deck

Sezoni 5 i Below Deck Mediterranean ishte një slitë me emocione. Këtu, katër anëtarë të ekuipazhit u nisën herët nga jahti i kapitenit Sandy Yawn. Prej tyre, tre u pushuan nga puna dhe një zgjodhi “lumturinë e saj” duke u larguar.

Për të filluar, deckhand Peter Hunziker zgjati të gjithë sezonin. Sidoqoftë, pasi mbaroi sezoni, përmbajtje raciste u gjet në llogarinë e tij të mediave sociale. Prandaj, Bravo pushoi Peterin pas xhirimeve duke redaktuar shumicën e skenave të tij nga shfaqjet e transmetuara.

Po aq e mirë ishte edhe Lara Flumiani, e cila luftonte shpesh me shefin Stew Hannah Ferrier. Hannah në fakt shkoi te kapiteni Sandy për ndihmë, por Lara nuk arriti të “rivendos”. Pas një nate jashtë ekuipazhit, Lara u zhduk nga jahti, por të nesërmen, ajo dërgoi me radio kapitenin Sandy që ta takonte në bankën e të akuzuarve. Kur kapiteni i hutuar doli jashtë, Lara u largua, duke zgjedhur versionin e saj të gëzimit, i cili emocionoi shikuesit, pasi Lara thithi.

Tani për të trishtuarit.

Shefi Hindrigo Lorran (KiKo) ishte një shpirt i sjellshëm. Ai ishte gjithashtu i lehtë. Mjerisht, kapitenit Sandy nuk i pëlqeu cilësia e ushqimit që nxirrte jashtë, kështu që pas një nate me temën e Las Vegasit, ajo e la të ikte shefin e kuzhinës. Megjithatë, Kiko qëndroi në bord për të përfunduar udhëtimin aktual të të ftuarve charter, duke fituar një vend në zemrat e të gjithëve edhe më shumë.

Menjëherë pas pushkatimit të Kikos, kapiteni Sandy shkarkoi Hanën. Të gjithë e dimë këtë serial që ndryshon narrativën, ku Maliatime U citua e drejta detare. Me katër anëtarë të kastit që u larguan herët, Sezoni 5 i Below Deck Mediterranean ishte një për librat, me qarkullimin më të lartë të parë deri më tani.