Nën lartësitë dhe uljet e kuvertës në 2023

Klea

Nën lartësitë dhe uljet e kuvertës në 2023

Poshtë kuvertës ekskluziviteti na ka sjellë shumë këtë vit. Anëtarë të rinj të ekuipazhit, fytyra të njohura, drama, akuza të forta dhe miqësi – e gjithë kjo ndodhi dhe gjithçka ishte e egër. Ndërsa fillojmë t’i themi lamtumirën tonë këtij viti, ne po shikojmë prapa në gjithçka që ka ndodhur në kuvertë. Nga ana tjetër, këto janë zgjedhjet tona kryesore për nivelet më të larta dhe të ulëta të Below Deck të vitit 2023.

Lartë – Udhëheqja Epike e BDDU-së

Poshtë Deck Down Under Sezoni 2 na dha një ngritje masive me lidershipin e tij. Shefi Stew Aesha Scott dhe Kapiteni Jason Chambers janë dy nga çiftet më të mira të kapitenit-First Stew në det. Këtë vit dyshja u përball me dy tentativa të veçanta sulmi seksual, ndërkohë që ishin në mes të kartave. Në secilën prej tyre, ata trajtuan anëtarët e ekipit të tyre me respekt dhe kujdes, ndërsa i larguan me shpejtësi autorët nga jahti.

Aesha dhe kapiteni Jason janë fjalë për fjalë ekipi i ëndrrave. Ata janë të vendosur dhe të sjellshëm, dhe të dy dinë të trajtojnë konfliktin, pa ndonjë dramë shtesë. Aftësitë e tyre epike drejtuese e bënë të gjithë këtë sezon “ah-maaaazzziant”. Vërtet, Aesha dhe Kapiteni Jason nuk mund të largohen kurrë, pasi ata janë të preferuarit tanë “Blow Deck” nga viti 2023.

E ulët – Dy Përpjekjet Sulmuese të BDDU-së

Këndoje me mua, ti merr të mirën merr të keqen dhe aty ke asshat me emrin Luke Jones dhe Laura Bileskalne. Këto dy jahte të turpëruara punuan së bashku me Aesha-n dhe kapitenin Jason në Sezonin 2 të BDDU. Për të shpjeguar pse ata mbytin, Luke i dehur u zvarrit në kokat e Margot Sisson-it duke kërkuar të shënonte, pavarësisht se ajo i tha “jo”. Në mënyrë të ngjashme, Laura e injoroi “jo”-në e Adam Kodrës, duke i hedhur poshtë gjithashtu veprimet e Lukës.

Në Luke, prodhimi hyri për të shpëtuar ditën. Ata e detyruan trupin e zhveshur dhe të pastruar të Lukës nga kabina e Margot, gjë që e çmendi Lukën, ndërsa ne të gjithë brohoritnim nga kolltukët tanë. Aesha lajmëroi kapitenin Jason, i cili e dërgoi menjëherë Lukën në një hotel. Të nesërmen, Luka humbi punën.

Me largimin e Lukës, më e mira e tij Laura u shtyp. Prandaj, Laura filloi të shprehej se Luka nuk kishte bërë asgjë të gabuar, përveçse zgjodhi vajzën e gabuar për të provuar të shënonte. Po e kanalizoj Dan Levy-n këtu teksa bërtas “EW, LAURA!” Ajo gjithashtu u përpoq vazhdimisht të shënonte me Adamin, i cili nga ana e tij duhej të vazhdonte të refuzonte përparimet e saj.

Eshtë e panevojshme të thuhet se edhe Laura eci në dërrasë. Luke dhe Laura ishin pjesët më të këqija absolutisht të gjithë këtij ekskluziviteti këtë vit. Prandaj, ata fituan mirë vendet e tyre, duke i bërë ato më të ulëtat tona për Below Deck 2023.

Lartë – Ekuipazhi i gjithë sezonit 4 të BDSY (minus Gary King)

Sezoni 4 i Yacht Sailing Pown Deck paraqiti një tjetër trekëndësh dashurie me Gary King, por ne po zgjedhim ta lëmë atë për seksionin pak më poshtë, i cili jam i sigurt se nuk është tronditës për askënd me puls. Pavarësisht Gary, kjo ekuipazh zbret si grupi ynë i preferuar i kombinuar i jahteve. Ileisha Dell, Alex Propson, Lucy Edmunds, Mads Herrera, Chase Lemacks dhe madje edhe zogjtë tanë të dështuar të dashurisë së Daisy Kelliher dhe Colin MacRae të gjithë u shfaqën dhe u shfaqën këtë sezon.

Ajo që e bëri këtë ekip kaq të pëlqyeshëm ishte se të gjithë dinin të bënin mirë punën e tyre dhe puna e tyre ekipore në bord ishte e shkëlqyer. Ata ishin të gjithë gjithashtu njerëz të mëdhenj, të cilët nga ana e tyre krijuan miqësi të sinqerta gjatë xhirimeve. Deri më sot, ky grup mbetet i ngushtë, duke postuar shpesh imazhe të takimeve të tyre në tokë. Për lehtësinë që sollën këto jahte, ne i zgjedhim ato si një nga më të lartat tona për Below Deck 2023.

Low – Akuzat kundër Gary King

Gary shpesh shfaqet si një kacavjerrës në BDSY. Ai i do zonjat, dhe çuditërisht, shumë prej tyre e kanë dashur atë menjëherë. Megjithatë, pas xhirimeve për Sezonin 4, Gary u thirr, shumë kohë. Në një artikull shqetësues të Rolling Stone, Samantha Suarez nga ekipi i prodhimit pohoi se Gary ishte përpjekur ta detyronte veten gjatë xhirimeve, ndërsa disa zëra të tjerë pohuan gjithashtu se ata e kishin parë Gary-n që “vazhdimisht” t’i bënte gratë të pakëndshme.

Koha e Gary tani ka mbaruar. Ai u hoq nga BravoCon 2023 dhe e ardhmja e tij në këtë serial hit qëndron në ekuilibër. Këto akuza janë shumë të rënda dhe meqë kanë ardhur nga shumë persona, nuk mund të merren lehtë. Prandaj, akuzat e bëra kundër Gary janë lehtësisht një nga më të ulëtat tona për Below Deck në 2023.

Lartë – Shfaqja e Shefit të Stew të Fraser Olender

Kate Chastain la këpucë të mëdha për t’i mbushur pasi u largua nga ekskluziviteti Below Deck. Për fat të mirë, binjaku i saj mashkull, Fraser Olender, u ngrit këtë vit, duke e zënë vendin e Kate mjaft mirë. Në përgjithësi, Fraser është mendjemprehtë, në modë dhe bën rrëfime të shkëlqyera. Megjithëse aftësitë e tij drejtuese panë disa ndryshime të nevojshme këtë vit, ai u ngrit në këtë rast, duke e bërë atë një nga nivelet tona më të larta të vitit 2023 për ekskluzivitetin Below Deck.

E ulët – I thamë lamtumirë Stud i detit

Kapiteni Lee Rosbach filloi të gjithë ekskluzivitetin Below Deck në Sezonin 1, dhe ai qëndroi deri në Sezonin 10, duke u bërë fytyra e këtij seriali hit Bravo. Ai udhëheq me zgjuarsi dhe sharm, dhe mënyra e tij e papranueshme me fjalë ka parë qindra meme dhe citate duke u bërë ikonike. Mjerisht, pas xhirimeve për Sezonin 10, u zbulua se Captain Lee nuk ishte ftuar të kthehej në film për Sezonin 11.

Zemra na u mbyt nga ky lajm dhe e dimë se nuk jemi vetëm në ndjenjat tona për këtë çështje. Kapiteni Lee i dha shpirt dhe zemër këtij seriali dhe do të na mungojë jashtëzakonisht prania e tij në ekranet tona. Prandaj, largimi i kapitenit Lee nga kjo seri familja duhet të shkojë në listën tonë të 2023 të uljeve që gjenden në Poshtë Deck.