Ne po parashikojmë një sezon të vështirë mesdhetar nën kuvertë

Klea

Ne po parashikojmë një sezon të vështirë mesdhetar nën kuvertë

Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8 tashmë ka një fillim kaotik dhe nuk duket se gjërat do të bëhen më të lehta së shpejti. Në më pak se një orë, premiera bëri që pjesa tjetër e sezonit të ishte një fatkeqësi si askush tjetër.

Traileri i sezonit 8 premton edhe më shumë probleme për ekuipazhin, veçanërisht për kapitenin Sandy Yawn. Nga gjithçka që dimë deri më tani, duket se sezoni 8 mund të jetë sezoni më i vështirë i charterit ende për ekuipazhin e Below Deck Med. Ja pse.

Sezoni filloi me një ekip të brendshëm jo të plotë

Fred Jagueneau/Bravo nëpërmjet Getty Images

Menjëherë pasi hipi në bord, kapiteni Sandy mësoi se, për fat të keq, do t’i duhej të fillonte sezonin me një ekip të brendshëm jo të plotë. Shefi Stew Tumi Mhlongo dhe Stew i dytë Kyle Viljoen nuk mundën të arrinin në kohë për kartën e parë. Kjo ishte për shkak të problemeve me vizat.

Për fat të mirë, Natalya Scudder që u kthye në Stew 2 ra dakord të ishte Shef Stew i përkohshëm për momentin, me ndihmën e Stew Jessika Asai. Megjithatë, kjo filloi sezonin me një notë tepër të vështirë për ekuipazhin e brendshëm. Natalya u përshtat shpejt me pozicionin e Shefit Stew, kështu që mund të jetë e vështirë për të që të tërhiqet në pozicionin e saj të dytë të Stew sapo të arrijë Tumi.

Ekuipazhi tani është gjithashtu një short Bosun

Përmbledhje poshtë Deck Med
Laurent Basset/Bravo nëpërmjet Getty Images

Ruan Irving u prezantua si Bosun herët gjatë premierës. Megjithatë, për fat të keq gjërat shpejt shkuan tmerrësisht në jug për të. Problemet për Ruanin filluan përpara nisjes së kartës së parë. Ai solli fotokopje të dokumenteve të tij të jahtit në vend të kopjeve origjinale. Në mes të këtij kaosi, ai mori një telefonatë shkatërruese nga shtëpia. Ai mësoi se shoku i tij më i mirë prej kohësh kishte ndërruar jetë, pas një përplasjeje kokë me një autobus.

Gjërat nuk u bënë më të lehta për Ruanin, kur kapiteni Sandy u detyrua të ndërmerrte veprime kur nuk arriti të siguronte dokumentet e duhura. Kapiteni Sandy u detyrua të detyronte Ruan të largohej nga jahti derisa letrat e tij të ishin në rregull. Më vonë, ai thirri kapitenin Sandy, duke treguar se nuk do të kthehej si Bosun.

Ndërkohë, Deckhand Luka Brunton ra dakord të ngrihej në pjatë dhe të shërbente si Bosun i Përkohshëm. Megjithatë, kjo nuk do të funksionojë për një kohë të gjatë, pasi ekuipazhi i jashtëm ka nevojë gjithashtu për të. Kapiteni Sandy bëri disa telefonata në lidhje me punësimin e një Bosun të ri. Megjithatë, ajo e zuri paniku kur dëgjoi se asnjë nuk ishte në dispozicion për dy javë. Meqenëse Bosun është një pjesë kritike e ekipit të jahteve, kjo mund të sjellë probleme serioze për ekuipazhin.

Traileri i Sezonit 8 ngacmon shumë probleme… Si shumë

Përveç problemeve që shihen në premierë, traileri i Sezonit 8 ngacmon shumë kaos, i cili mund të shkaktojë shumë probleme për ekuipazhin. E mbani mend kur thamë se Natalya mund të ketë disa probleme për t’u kthyer në Stew 2? Vështrimi paraprak i sezonit tregon se ajo hyn në disa mosmarrëveshje mjaft serioze me shefin e ri Stew Tumi, që mund të nënkuptojë perde për ekipin e brendshëm.

Natalya nuk është e vetmja që ka probleme me Tumi, megjithatë, pasi shefi Jack Luby gjithashtu shfaqet duke debatuar me të. Fansat e Poshtë Deck e dinë se marrëdhënia midis shefit dhe shefit të zierjes është kritike. Pra, mosbashkimi i Tumi dhe Jack mund të shkaktojë disa probleme për kartat e ardhshme. Nga ana tjetër, Natalya ka një marrëdhënie të shkëlqyer me Xhekun, kështu që ndoshta Tumi është vërtet problemi.

Ndoshta zbulimi më tronditës në trailer ishte se kapiteni Sandy lëndohet në një moment. Megjithatë, nuk është e qartë se sa i rëndë është lëndimi. Në një skenë, kapiteni Sandy shfaqet duke mbështjellë kyçin e dorës për atë që duket të jetë një dëmtim i vogël. Por në një skenë të mëvonshme, dikush sugjeron që kapiteni Sandy duhej të linte varkën. Ky do të ishte pothuajse skenari më i keq nga ekuipazhi.

Përveç problemeve me vetë ekuipazhin, të ftuarit këtë sezon duken po aq të zhurmshëm si kurrë më parë. Një mysafir shfaqet duke e lëshuar telefonin e tij në një vaskë të nxehtë dhe duke u zhytur në të me kokë, pavarësisht se ekuipazhi e siguroi atë se është i papërshkueshëm nga uji. Më vonë në trailer, kapiteni Sandy i thotë grupit të një të ftuari tjetër se ai “është bërë problem” për ta, pasi ai shfaqet duke u dehur shumë.