Ndarja e Shtëpisë së Përbashkët nga Gjyqtari

Klea

Ndarja e Shtëpisë së Përbashkët nga Gjyqtari

Një gjykatës divorci më në fund bëri lëvizje për të mbajtur një farë paqeje midis alumeve të The Real Housewives of Atlanta dhe Don’t Be Tardy Kim Zolciak dhe Kroy Biermann në natyrën e ndryshimit në minutë të marrëdhënies së tyre. Ndonëse Kroy sapo shoqëroi Kim-in për të bërë një përtëritje vaginale, vetëm pak kohë më parë policët erdhën përsëri në shtëpinë e tyre për të zgjidhur një mosmarrëveshje.

Të dy padyshim që çdo minutë do të jenë sërish në fytin e njëri-tjetrit. Kështu, gjykatësi vendosi të dëbojë Kim dhe Kroy në dy zona të veçanta të rezidencës Milton, GA që ata ende ndajnë. TMZ ka faturat.

Kim merr bodrumin dhe Kroy merr dhomën e gjumit

Foto nga: Wilford Harewood/Bravo/NBCU Photo Bank/NBCUniversal nëpërmjet Getty Images

Shtëpia e Kim dhe Kroy me mbi 15,000 metra katrorë është më në fund në treg për 6 milionë dollarë. Ndërkohë, ata vazhdojnë të jetojnë së bashku. Kjo marrëveshje ka dëshmuar herë pas here se është një gropë toksike. Dokumentet e gjykatës tregojnë se një gjyqtar në thelb i trajtoi Kim-in dhe Kroy-n si vëllezërit e motrat që grinden që ndanin dhomën e tyre të përbashkët me një çarçaf. Kim është dëbuar në bodrum dhe kostumin e dados. Kroy merr dhomën kryesore të gjumit.

“Asnjëra palë nuk do të hyjë në hapësirën e dhënë individualisht të palës tjetër në banesën bashkëshortore pa leje.” Zonat e përbashkëta si dhoma e ndenjes dhe kuzhina duhet të ndahen. A e ka fshehur dikush bllokun e thikës?

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann duhet të jenë civilë para fëmijëve

Fatkeqësisht, katër fëmijët e vegjël të Kim dhe Kroy janë kapur në mes të zjarrit gjatë gjithë kohës. Gjykatësi me siguri i rraskapitur urdhëroi gjithashtu që të dy të ndalonin grindjet para fëmijëve. Ata kërkuan “asnjë prind të mos e përçmojë prindin tjetër në prani të fëmijëve të mitur apo në veshin e tyre”.

Më tej, gjykatësi vendosi që Kim dhe Kroy nuk mund të përgjojnë tjetrin gjatë kohës së tyre me fëmijët. Ata gjithashtu nuk lejohen të përdorin fëmijët për të transmetuar mesazhe me njëri-tjetrin.

Punë e bukur, gjyqtar. Unë do të thosha se i vetmi urdhër që mungon është që Kim të mos lejohet të paguajë 30,000 dollarë plotësisht për një vaginë të stilistit, ndërkohë që borxhi masiv i saj dhe i Kroy vazhdon të rritet aq lart sa vajza e saj e rritur dikur duhej të paguante faturën e energjisë elektrike. Ato 30 mijë dollarë mund t’i kishin mundësuar njërit ose të dyve që të merrnin vendin e tyre.