Ndarja e Dorit dhe PK duket skicë, ja pse

Klea

Ndarja e Dorit dhe PK duket skicë, ja pse

Ndarja është e vështirë për t’u bërë, veçanërisht kur jeni një Amvise të vërteta të Beverly Hills yll si Dorit Kemsley dhe PK Kemsley. Të dy kanë vite që ndajnë lidhjen e tyre të çuditshme, duke i dashur shikuesit sezon pas sezoni. Çifti shumë i çuditshëm, me Dorit që e do modën dhe dashurinë e PK-së për të përfaqësuar ikonat e muzikës së viteve ’80, ata thjesht duket se funksionojnë. Pra, ka kuptim që ndarja e tyre e fundit të duket pak e paqartë.

Dorit dhe PK mund të detyrojnë një histori

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank/NBCUniversal nëpërmjet Getty Images)

Për më shumë se një vit, ka pasur zhurmë brenda Bravoverse se PK dhe Dorit kishin probleme të mëdha financiare dhe e mbanin marrëdhënien e tyre së bashku vetëm për hir të një historie. A mund të jetë humbja e Dorit prej 10 mijë dollarësh në para për dhurata, kashta që i theu shpinën devesë? Unë dyshoj, por nuk do të ishte shumë e vështirë të besohej se çifti është i varur nga pjesa e tyre në shfaqje nga një fije.

Reality Show i ri i PK dështoi

(Foto nga Greg Doherty/Getty Images)

Edhe pse Kyle Richards dhe Dorit janë më të mirët, duket shumë e pamundur që nëna e dy fëmijëve të lejojë që aktori fëmijë të jetë tregimi numër një brenda grupit të tyre. Nuk dihej gjerësisht se PK në fakt nisi shfaqjen e tij të pasurive të paluajtshme në Angli të quajtur Shitja e Super Shtëpisë, por ajo u përfshi nga kritikët. Edhe pse Dorit bëri shumë paraqitje, emisioni thjesht nuk mori flakë. Premisa ishte që agjentët aspirantë të pasurive të konkurronin për punën e jetës duke ekspozuar dhe shitur prona për PK.

Ndarja mund të jetë një marifet masiv PR me shpresën për të fituar vëmendjen e shikuesve si për RHOBH ashtu edhe për Shitje Super House. Joshja e një divorci të ndyrë do të kapte pothuajse çdo shikues televiziv të realitetit këtu, dhe ne të gjithë e dimë se ndërsa kurioziteti e vrau macen, shikuesit e Bravo janë si bletët për mjaltë kur bëhet fjalë për dramën e martesës.

Pse t’i kushtoni vëmendje lajmeve të rreme?

Doirt dhe PJ
(Foto nga Lester Cohen/Getty Images për Neuro Brands, LLC)

Dorit dhe PK nuk janë të vetmet bravolebrite që duhet të përballen me thashethemet për jetën e tyre, por ata janë një nga çiftet e pakta që adresojnë kaq shpejt lajmet e rreme dhe kjo i bën shumë shikues të dyshimtë.

Tamra Judge vuri në dukje në podkastin e saj, Two T’s in a Pod, “Është kaq e çuditshme që ata dhanë një deklaratë kaq shpejt. Të gjitha lajmet e frikshme të rreme që dalin atje për mua, unë kurrë – rrallëherë do të shkoj, ‘do të bëj një deklaratë.’ Por çfarëdo.”

Deklarata e çiftit, përmes In Touch, i dha zemër fansave dhe lexoi: “Kemi pasur disa vite sfiduese, të cilat i diskutojmë hapur në sezonin e ardhshëm të RHOBH”. Ndonëse Dorit dhe PK “mbeten të përkushtuara për të zgjidhur këto çështje”, ata mohojnë çdo ndarje. “Ne nuk jemi ndarë dhe as nuk planifikojmë ta bëjmë këtë”, thuhej në deklaratën e tyre.

“Ne po bëjmë ç’është e mundur për t’u përqendruar në interesat më të mira të familjes sonë, në vend që të kalojmë kohën tonë duke u përballur me thashethemet dhe thashethemet që nuk janë të vërteta,” pohuan Dorit dhe PK. Ndërsa fjalët thonë se ato në fakt nuk janë të ndara, duket si një përpjekje për të krijuar dramë për shfaqjen. Fotot e PK-së duke u larguar nga një hotel duken gjithashtu mjaft të inskenuara.

Çifti mund të jetë në gjendje krize

Dorit dhe PK
(Foto nga Jesse Grant/Getty Images për të pastrehët, jo pa dhëmbë)

Duket sikur Dorit dhe PK po marrin një faqe nga Beirmann Special. Aktualisht, Dorit është në linjë për një faturë të papaguar të IRS në shumën 90,269 dollarë. Në të njëjtën kohë, PK i detyrohet 986,887 dollarë taksa. Babai i dy fëmijëve gjithashtu duhet të paguajë 230,965 dollarë në taksat e vitit 2014 dhe 58,458 dollarë taksa nga viti 2016. Më thuaj se po përpiqesh të ristrukturosh borxhin tënd dhe të fshehësh pasuritë e tua pa më thënë.

Është e vështirë të thuhet me siguri nëse Dorit dhe PK kanë rënë apo jo nga dashuria, por le të jemi të sinqertë – ata ishin një çift befasues që në fillim. Çifti mund të ishte mjaft dinakë sa t’i kishte mbajtur të mbyllura çështjet e tyre për aq kohë sa të luheshin të gjitha para kamerave të Bravo, por vetëm koha, dhe ndoshta Eaglewoman, do ta tregojë.