Kim Zolciak

Klea

Ndalimi i mbylljes së Kim Zolciak dhe Kroy Biermann – Fëmijët marrin 45 ditë të tjera për një Krishtlindje të gëzuar në shtëpi!

Ndalimi i mbylljes së Kim Zolciak dhe Kroy Biermann – Fëmijët marrin 45 ditë të tjera për një Krishtlindje të gëzuar në shtëpi!

Kroy Biermann dhe Kim Zolciak u është dhënë një shtyrje 45-ditore për mbylljen e shtëpisë së tyre nga një gjykatës i Gjeorgjisë, duke rezultuar në shtyrjen e datës së mbylljes së tyre për pas pushimeve.

Kim Zolciak

Dokumentet e gjykatës të marra nga llogaria në Instagram thegoodthebadandthefake6 zbulojnë se më 27 nëntor, Kroy Biermann dhe Kim Zolciak iu dha një zgjatje 45-ditore e mbylljes së shtëpisë së tyre. Kjo zgjatje siguron që katër fëmijët e mitur të çiftit të kenë një çati të sigurt mbi kokë gjatë festës së Krishtlindjes.

Kim Zolciak

Dokumentet lexojnë, “Në bazë të OCGA § 9-11-6(b), është përcaktuar dhe rënë dakord nga dhe ndërmjet kërkuesve Kroy Bicmann dhe Kimberleigh Biermann dhe Respogdent Trust Bank (“Truis”) Afati i Truistit për t’u përgjigjur, për t’u lutur, për të lëvizur ose ndryshe përgjigjuni ankesës së kërkuesve për dhe duke përfshirë 11 janar 2024.”

Shtëpia e çiftit ishte planifikuar të dilte në ankand më 7 nëntor 2023, në shkallët e gjykatës. Në përgjigje, Kim dhe Kropy iu drejtuan urgjentisht gjykatës në tetor, duke iu lutur gjykatësit, duke thënë: “Megjithatë, nëse ndalimi lejohet të vazhdojë, kërkuesit do të pësojnë dëmtime të pariparueshme ndaj pasurisë martesore që po shterohet në tërësinë e saj”.

e Kim Zolciak

Në dëshmitë e depozituara të enjten, 25 tetor, të dy deklaruan se ndikimi negativ do të kishte në familjen e tyre sekuestrimi, siç raportohet nga dokumentet. Ky zhvillim pason vendimin e çiftit për të listuar shtëpinë e tyre për shitje, një lëvizje që vjen pasi All About The Tea konfirmoi në shkurt se prona po përballej me sekuestrim.

Kim Zolciak

Kim dhe Kroy u paraqit për herë të parë për divorc në maj 2023, përjetoi një pajtim të shkurtër dy muaj më vonë, por më pas u ndanë përsëri në gusht.

Kroy Biermann

Ne shtator, Kroy shprehur në dokumentet e gjykatës se ai “nuk ka dëshirë të pajtohet”. Kim, pavarësisht intimitetit të tyre pas ndarjes. Ai theksoi vendosmërinë e tij për të “larguar [Zolciak-Biermann], largohuni nga vendbanimi bashkëshortor, me fëmijët dhe siguroni një shtëpi të qetë dhe të qëndrueshme për ta; e kundërta e mjedisit të tyre aktual.”

Kim Zolciak

Kim dhe Kroy janë mbytur në borxhe të mëdha. Ata i detyrohen IRS një shumë të konsiderueshme prej rreth 1 milion dollarë. Më tej, çifti është përfshirë në çështje ligjore që lidhen me faturat e papaguara, duke u përballur me procese gjyqësore për këto borxhe.

Kim Zolciak

Chase Bank ka ngritur një padi kundër Kroy për borxhin e papaguar të kartës së kreditit, siç konfirmohet nga In Touch. Banka pretendon se ish-lojtari i NFL-së i detyrohet një shumë prej 13,071.88 dollarë, duke përmendur dështimin e tij për të bërë pagesat e nevojshme në një llogari. Ky informacion vjen nga dokumentet gjyqësore të dorëzuara të hënën, më 27 nëntor.

Kim Zolciak

Padia, që synon 38-vjeçarin Kroy, u nis në Gjykatën e Lartë të Qarkut Fulton në Gjeorgji. Dokumentacioni nga banka përfshin deklaratën e kartës së kreditit të Kroy, që tregon se borxhi prej 13,071.88 dollarësh, që duhet të paguhet deri më 9 qershor, tani është gati gjashtë muaj i vonuar.

Kim Zolciak

Mes problemeve të tyre financiare në rritje, Kim është në borxh për 250,000 dollarë ndaj një të njohuri të quajtur “Kathy”.

Kim është paditur gjithashtu nga Saks/Capital One për neglizhencë për të paguar 150 mijë dollarë borxh dhe tarifa të kartës së kreditit.

Kim Zolciak

Për më tepër, Kroy duhej të kthente Rolls Royce-in e tij prej 400,000 dollarësh, të cilin e kishte marrë me qira që nga viti 2020, pas një padie nga BMW. Përfaqësitë e makinave pretenduan se Kroy pushoi së bërë pagesat për automjetin dhe më pas një gjyqtar vendosi në favor të BMW. Për më tepër, në qershor, Kroy u përball me një padi për mospagimin e një linje kredie prej 52,000 dollarësh që mori për lojërat e fatit në Bahamas.

Kroy Biermann

Situata në Biermann vendbanimi është i rëndë, në dokumentet e gjykatës u zbulua se uji dhe shërbimet e tyre kanë qenë të mbyllura më parë.

Kim Zolciak

Shtëpia e tyre në Gjeorgji aktualisht është e listuar për shitje me 6 milionë dollarë. Kohët e fundit, si pjesë e procedurave të tyre të divorcit në vazhdim, një urdhër gjykate e urdhëroi këtë Kim dhe Kroy ruajnë distancën nga njëri-tjetri. Ajo është rregulluar në dhomën e shërbyesve në bodrum, ndërsa Kroy mund të banojë në dhomën kryesore të gjumit.