Natalie Nunn

Klea

Natalie Nunn flet pasi u kap përsëri duke tradhtuar!

Natalie Nunn flet pasi u kap përsëri duke tradhtuar!

Natalie Nunn po përballet edhe një herë me pretendimet se ka qenë e pabesë ndaj burrit të saj, Jacob Payne.

Natalie Nunn

Më 4 mars, videot filluan të shfaqeshin në trend në mediat sociale Natalie Nunn edhe ajo Zeusi bashkë-yll, Curtis Artë. Pamjet, në dukje të kapura në periudha të ndryshme, shfaqin të dy puthjet intime.

Natalie Nunn

Për më tepër, audio e supozuar u zbulua duke shfaqur Lemuel PlummerCEO i Zeusit, duke vazhduar Natalie për përfshirjen dhe sjelljen e saj të supozuar romantike me Curtis Artë.

Pas përhapjes së pamjeve të diskutueshme, Natalie adresoi situatën përmes një sesioni Instagram Live të hënën. Një segment i transmetimit të saj, i cili më vonë u shpërnda në X, i njohur më parë si Twitter, u kap Natalie duke iu përgjigjur spekulimeve për pabesi.

Natalie Nunn

Në video, Natalie pranoi se përfshirja e saj me Curtis ishte e përkohshme, duke thënë: “Ti ishe një gjë për pak kohë, ndërsa unë isha në një pushim me burrin tim.”

Për më tepër, Natalie sqaroi se lidhja e saj me Curtis ndodhi gjatë një pauze në martesën e saj, duke theksuar: “Ndërsa ne po bënim një punë të shkëlqyer të bashkëprindërimit – një punë e mrekullueshme. Dhe me mend çfarë? Kjo ishte shumë kohë më parë.”

Natalie Nunn

Natalie lëshoi ​​një kërcënim të qartë për të Artë.

“Pra, doni të më zhvatni? Dëshiron të shkosh në No Jumper? Dëshironi që të gjitha këto blogje të shfaqin një histori për ju? Ti je ab***ha** n***a. Askush në këtë industri nuk është me ju. Unë mund t’ju premtoj këtë. Ata ishin gati të tërhiqnin intervistën tuaj – fat të mirë sot! Merrni një top në intervistën tuaj – do t’i tregoj të gjitha tani që të mos ketë rëndësi… Askujt nuk i intereson! Kështu duket ndikimi që ndjek njëqind. Askujt nuk i intereson”, vazhdoi ajo.

Natalie Nunn

Raporti thekson gjithashtu e Natalie akuza kundër Curtis, duke pretenduar se ai u përpoq ta zhvaste duke përdorur pamje të vjetra. Pavaresisht kesaj, Natalie përmendi se bashkëshorti dhe fëmija i saj tashmë janë të informuar për videot. Më tej ajo pohoi se asnjë anëtar i familjes së saj nuk është i shqetësuar për situatën.

Natalie Nunn

Siç u trajtua më parë një histori në shkurt ku e Natalie veprimet ishin nën vëzhgim. Gjatë një paraqitjeje në podcastin “My Expert Opinion”, reperi Fivio Foreign zbuloi se Nunn ishte i përfshirë me një nga të njohurit e tij, Louis Paso.

“Louis Paso, ai erdhi rreth meje. Ai përdori kartën Fivio. Ai është f****g Natalie pikërisht tani”, tha reperi teksa u shfaq në podcastin “My Expert Opinion”. “Ajo po e fluturon në të gjithë botën, po shpenzon para, po bëhet virale. Duke e çuar në Dubai. Unë as nuk mendoj se ai ka qenë ndonjëherë në Dubai. Dhe kjo është ajo që n****s po bën.”

Natalie Nunn

Ne pergjigje, Natalie pretendoi se Fivio po gënjen.

“Nuk e kam takuar përmes teje… Unë nuk jam duke fjetur me të dhe tingëllon shumë i çmendur! Nëse doje një veçori me mua, kjo është gjithçka që duhej të thuash. Sepse tingëllon shumë i çmendur djali yt iu bashkua ekipit fitues dhe ne kemi një çantë serioze,” thuhet se ka shkruar ajo në një Instagram Story në përgjigje të Fivio.