Nancy Grace

Klea

Nancy Grace ka plasaritur RICO-n e trafikimit të DIDDY S*x!

Nancy Grace ka plasaritur RICO-n e trafikimit të DIDDY S*x!

Kolumnist i gjykatës televizive Nancy Grace sapo ra një Stunner. Detektivi i famshëm i keqbërjeve televizive ka rastet se ajo ka zbuluar gjerësinë e plotë të rrjetit të trafikut seksual të Sean “Diddy” Combs.

Nancy Grace

Te merkuren, Nancy Grace shkoi në emisionin e saj dhe dha një grafik autoritar, i cili thotë se tregon individë që pretendonin se ishin të gjithë të përfshirë në rrjetin e marrëveshjeve.

Nancy pretendon se ka marrë hollësi nga pretendimet e ndryshme të ngritura kundër personit të mëparshëm shumë të pasur, të cilat Diddy dhe të akuzuarit i kanë mohuar me pasion dhe kanë zhvilluar një “shoqatë kriminale” të afirmuar.

Diddy

Siç tregohet nga Nancyajo thotë se autoritetet federale do të përdorin një skicë – si ajo – për të ulur shoqatën kriminale, përmes akuzave të mundshme RICO.

Nancy Grace jep ndarjen e plotë të unazës së supozuar të Diddy në kanalin e saj në YouTube.

Nancy Grace

Kjo është mënyra se si ajo i ka portretizuar detajet e saj:

Rodney “Lil Bar” Jones' fajëson Looks mbi për sulm fizikisht atë dhe viktima të ndryshme në ngjarje të ndryshme. Brushes është fajësuar për karremin e viktimave në një jaht që ai merr me qira për ekskursione në Ishujt e Virgjër dhe sulmoi fizikisht vizitorët në jaht.

Diddy

Rodney “Lil Bar” Jones pretendon akuzat se Sean Brushes ka një ndihmës që merr përsipër një pjesë të ngjashme me mënyrën se si Ghislaine Maxwell ndihmoi Epstein në sigurimin e viktimave të pritshme.

Jones pretendon se akuza të mëtejshme ka prova të përdhunimeve dhe marrëdhënieve seksuale, pasi kamerat e mbuluara regjistrojnë gjithçka nëpër shtëpitë e Brushes, gjë që është arsyeja që u goditën shtëpitë në LA dhe Miami. Ndërsa domenet e Sean Brushes po sulmoheshin, fëmijët, Ruler Brushes dhe Justin Brushes u mbajtën gjatë grevave.

Sean “Diddy” Combs është përballur me një sërë padish civile kohët e fundit dhe tani është nën hetim federal, sipas burimeve në kontakt me NBC News.

Këtë javë, zyrtarët federalë kryen kontrolle në Krehër' pronat, zbulimin e armëve të zjarrit dhe konfiskimin e telefonave të tij në një aeroport, të gjitha nën një urdhër nga Gjykata e Qarkut e SHBA për Distriktin Jugor të Nju Jorkut, siç thuhet nga të brendshëm të zbatimit të ligjit.

Diddy

Që nga nëntori, Krehërat është shënjestruar nga pesë padi në Nju Jork, me akuza që shtrihen nga sulmet seksuale deri te trafikimi seksual dhe aktivitete të tjera të supozuara të paligjshme. Krehërat i ka mohuar me forcë këto akuza, duke i cilësuar si shqetësuese.

Një burim i brendshëm informoi NBC News se rreth katër persona janë marrë në pyetje në lidhje me pretendimet për trafik seksual, sulm seksual dhe kërkim dhe shpërndarje të paligjshme të lëndëve narkotike dhe armëve të zjarrit të lidhura me Krehërat.

Diddy

Krehër' Avokati, Aaron Dyer, kritikoi bastisjet e pronave të kësaj jave, duke i dënuar ato si një shfaqje të tepruar të forcës të ngjashme me operacionet ushtarake. Dyer theksoi në vërejtjet e tij se as Krehërat Në këto veprime nuk është kapur as ndonjë anëtar i familjes.