Mysafirët më të dhimbshëm poshtë kuvertës

Klea

Mysafirët më të dhimbshëm poshtë kuvertës

Poshtë kuvertës ekskluziviteti nuk do të ishte ai që është pa të ftuarit e tij charter, megjithëse shfaqja ka parë vërtet disa interesante ndër vite. Të ftuarit Charter kanë pothuajse kontroll të plotë mbi përvojën e tyre të lundrimit me jaht, duke zgjedhur gjithçka nga ushqimi tek aktivitetet e deri te temat e festave.

Ndërsa disa të ftuar me të vërtetë përfituan maksimalisht nga përvoja e një herë në jetë, të tjerët kanë pasur thjesht shije të tmerrshme. Këta të ftuar jo vetëm që zgjedhin tema ose aktivitete jo tërheqëse, por ndonjëherë kanë vepruar edhe tepër të papërshtatshëm. Vazhdoni të lexoni për mendimin tonë në lidhje me kërkesat më të vështira për të ftuarit në statutin e poshtë kuvertës.

I ftuari i Kartës që kërkoi një festë me shkumë

Ndoshta, një nga temat më të këqija në historinë e “Blow Deck” ishte festa me shkumë në fillim të sezonit 3. I ftuari i parë primar charter i sezonit kërkoi një festë me shkumë, në të cilën ekuipazhi mbushte fundin e kuvertës me aq shkumë sa të mundshme. I ftuari deklaroi se donte të ishte “thellë në qafë” në shkumë, megjithëse kjo nuk ishte e mundur për shkak të motit me erë.

E gjithë festa me shkumë ishte thjesht e çuditshme për t’u parë, veçanërisht sepse asnjë nga të ftuarit përveç të ftuarit kryesor të charterit nuk ishte i interesuar të merrte pjesë. Si rezultat, Stews duhej të ndërhynin dhe të festonin me të, pasi ai pretendonte se festa ishte ëndrra e tij. Shkuma është një temë e tmerrshme për çdo festë, por veçanërisht për një jashtë në një natë me erë mbi ujë.

Të ftuarit e Kartës që luftuan për James Hough në Partinë Neon

Të ftuarit e parë të charter-it të Sezonit 8 të Below Deck ishin gjithashtu një grup i çuditshëm, për sa i përket shijes dhe sjelljes. Grupi zgjodhi një festë me temë neoni, e cila kishte potencial, por u ekzekutua mjaft dobët. Shumë prej të ftuarve të veshur në të vërtetë në neoni kishin veshur të njëjtën ngjyrë të verdhë, ndërsa disa thjesht zgjodhën pak bojë fytyre neoni. Një festë e vërtetë neoni do të kishte shfaqur një gamë të gjerë ngjyrash të ndezura kudo, duke përfshirë rozë, jeshile dhe portokalli.

Ajo që me të vërtetë i etiketoi këta të ftuar të çarterit si të çuditshëm, ishte mënyra se si vepruan në lidhje me Deckhand James Hough. Dy nga të ftuarit u grindën pasi njëri pretendoi se tjetri kishte shkuar qëllimisht në një jet ski me James, ndërsa e dinte që edhe ajo ishte në të. Pasoi një sherr qesharak, i cili ishte i pakuptimtë duke pasur parasysh se James ishte anëtar i ekuipazhit dhe nuk ishte aspak i interesuar për asnjërin prej të ftuarve.

I ftuari i Kartës që nuk mund të pinte vetë

Një nga grupet më të këqij të të ftuarve të charter-it të “Below Deck” u shfaq në Sezonin 1 të Below Deck Mediterranean, dhe ata vepruan në mënyrë të pavlerë që nga momenti kur hipën në bord. Të ftuarit charter u hodhën drejt e të pinin dhe disa nga të ftuarit u dehën deri në atë pikë sa u duhej të ktheheshin në kabinat e tyre.

Problemi kryesor me këtë grup të ftuarish, megjithatë, ishte një mysafir i veçantë i cili u ankua kur Stews po shoqëronin miqtë e tij të dehur në dhomat e tyre. Ai u ankua se tani duhej të merrte vetë pijen e tij, pasi Stews nuk ishin në dispozicion për të marrë një për të. Ndonjëherë ngjitja nuk ka të bëjë me shijen ose mendimin tuaj, por thjesht me mënyrën se si veproni, siç e vërtetoi ky i ftuar i Below Deck.

Gumball Obsessed Charter Guests

Së fundi, ne nuk mund të shkruanim një artikull për të ftuarit më të këqij të Below Deck pa përfshirë grupin e fiksuar me mishrat e dhëmbëve nga Sezoni 3 i Below Deck Mediterranean. Këta të ftuar plotësuan një fletë preferencash qesharake, në të cilën ata e bënin shumë të qartë se prioriteti i tyre kryesor ishte të kishin çamçakëz. i disponueshëm në bord në çdo kohë. Ata madje thanë se gjithçka tjetër ishte fakultative, megjithëse gomat e çamçakëzit ishin një domosdoshmëri.

Të ftuarit shkuan një hap më tej kur u ankuan te 2nd Stew Brooke Laughton se të gjithë gomat e dhëmbëve ishin të bardhë dhe kërkuan që ajo të gjente disa me ngjyra. Ndërsa shefi Stew Hannah Ferrier përfundimisht ishte në gjendje të gjente disa, këto kërkesa nga të ftuarit ishin thjesht qesharake. Një e ftuar madje përmendi se ajo mendoi të specifikonte ngjyrat që do të dëshironte në fletën e preferencës, por në fund zgjodhi të mos e bënte këtë.

Ndërsa Below Deck ka parë shumë të ftuar qesharak, këto grupe të të ftuarve charter u dalluan si edhe më të çuditshëm se të tjerët. Nga shija e tyre e keqe në temat dhe ushqimet e festave e deri te sjelljet e tyre të panevojshme, është e vështirë të bëheni shumë më keq se këta të ftuar.