Mund të jetojë deri në sezonet e mëparshme nën kuvertën e sezonit 11

Klea

Mund të jetojë deri në sezonet e mëparshme nën kuvertën e sezonit 11

Poshtë kuvertës Sezoni 11 është afër, dhe ka këpucë të mëdha për të mbushur. Pothuajse për tërësinë e Below Deck, fansat panë kapitenin e tyre të dashur Lee Rosbach të merrte kontrollin rreth jahtit. Pas daljes në pension të kapitenit Lee për shkak të problemeve shëndetësore, kapiteni Kerry Titheradge do të marrë vendin e tij. A do të jetë në gjendje të jetojë deri në trashëgiminë e kapitenit Lee?

Fraser Olender do të jetë një nga anëtarët e vetëm të kastit që do të kthehet dhe do të ripërsërit rolin e tij si Shefi Stew. Atij do t’i bashkohen shokët e tij të zierjes Cat Baugh, Barbie Pascual dhe Xandi Olivier. Anthony Iracane do të bëjë debutimin e tij si kuzhinier dhe shpresojmë se do të jetë në gjendje të plotësojë të gjitha nevojat e kuzhinës të mysafirëve.

Për sa i përket ekipit të kuvertës, Jared Woodin do të shfaqet në Below Deck për herë të parë si një Bosun. Ben Willoughby do të kthehet si Lead Deckhand dhe atij do t’i bashkohet Sunny Marquis dhe Kyle Stillie.

Sezoni 11 ka shumë për të përmbushur, pasi sezonet e mëparshme të Below Deck kanë qenë mjaft të shkëlqyera. Me një kapiten të ri dhe shumë anëtarë të rinj të ekuipazhit, kjo mund të jetë një sfidë.

Kapiteni Kerry nuk është kapiten Lee

Mos më keqkuptoni, më pëlqen kapiteni Kerry. Ai ishte padyshim i vetmi anëtar i pëlqyeshëm i kastit në Below Deck Adventure, ku shfaqi për herë të parë aftësitë e tij të shkëlqyera të kapitenit. Meqenëse nuk duket se “Blow Deck Adventure” do të rinovohet së shpejti, është mirë të shohësh kapiten Kerry të marrë një tjetër shans në serinë OG.

Fatkeqësisht për kapitenin Kerry, kapiten Lee ishte më i dashuri nga kapitenët e Below Deck. I njohur për sensin e tij të lig të humorit dhe aftësitë e egra drejtuese, thjesht nuk ka pasur kurrë një moment të mërzitshëm me kapitenin Lee. Ndërsa kapiten Kerry është një djalë i pëlqyeshëm, personaliteti i tij është shumë i butë dhe i qetë në krahasim me Kapiten Lee. Ai nuk është i keq në asnjë mënyrë, por ai nuk është aq ikonik sa Kapiteni Lee.

Adhuruesit e Below Deck ishin gjithashtu shumë të njohur me kapitenin Lee. Ai e drejtoi serialin për dhjetë sezone radhazi, dhe ka pasur ecurinë më të gjatë të çdo kapiteni “Blow Deck” deri më tani. Shumë fansa të Below Deck nuk mund të futeshin në Below Deck Adventure, kështu që shumë prej tyre nuk janë ende të njohur me Captain Kerry. Ky është një ndryshim i madh dhe do të jetë e vështirë për kapitenin Kerry që të përmbushë emrin e paraardhësit të tij.

Traileri është kaotik, dhe jo në një mënyrë të mirë

Trailerat Below Deck na japin gjithmonë një ide të mirë se çfarë të presim gjatë sezonit, dhe traileri i Sezonit 11 nuk bën përjashtim. Sigurisht, çdo traileri i mirë i sezonit përmban disa momente kaotike për t’u premtuar shikuesve drama të shumëpritur. Nga ana tjetër, traileri i Sezonit 11 të Below Deck nuk ishte gjë tjetër veçse kaotike. Dhe jo në një mënyrë të mirë.

Fraser është një nga vetëm dy anëtarët e kastit që kthehen këtë sezon. Chief Stew ishte kryesisht i pëlqyeshëm gjatë sezonit 9 dhe 10, por sezoni 11 tashmë po duket i çrregullt për të. Traileri tregon Fraser duke bërë disa gabime kritike në bord, të tilla si puthja e një të ftuari charter. Çdo fans i Below Deck e di se kjo është një vijë që nuk duhet kaluar kurrë, pasi i bën gjërat të sikletshme për të gjithë të përfshirë.

Përveç përpjekjeve të tij personale, duket se Fraser do ta ketë të vështirë të mbajë marrëdhënie pozitive me anëtarët e tjerë të ekuipazhit. Traileri paralajmëron një luftë midis Fraserit dhe Benit, ku Ben zbulon se më shumë njerëz në brendësi janë lënë të lirë në krahasim me ekipin e kuvertës. Më vonë në trailer, Fraser shfaqet gjithashtu duke bërë një ndërhyrje me kapitenin Kerry, i cili duket mjaft i çmendur.

Ndërsa traileri na dha vetëm një pasqyrë prej tre minutash, deri më tani nuk duket se do të ketë ndonjë anëtarë të ekuipazhit që ia vlen të rrënjoset përveç Kapiten Kerrit. Kjo tashmë po më jep rikthime të këqija të Aventurës Below Deck. Shefi Anthony nuk di të gatuajë biftekë, Stews dhe Deckhands hyjnë në udhëtime të çrregullta me varkë dhe Ekipi Deck duket i papërvojë. O djalë.

Pra, a mundet Sezoni 11 i Poshtë Deck të jetojë deri në stinët e mëparshme?

Nuk dua të bëj supozime të parakohshme, por nga gjithçka që dimë deri tani duket se përgjigja është jo. Edhe një herë, kapiteni Kerry duket se është i vetmi anëtar i pëlqyeshëm i ekuipazhit këtë sezon, gjë që është një problem. Sigurisht, ne mund të marrim kaq shumë vetëm nga një trailer, kështu që mund të gaboj plotësisht. Për hir të të gjithë ne fansave të Below Deck, shpresoj që Sezoni 11 të na befasojë dhe të dalë si një nga sezonet më të mira të serialit deri më tani!