Mullet e Kyle Cooke në shfaqje në klubin WWHL

Klea

Mullet e Kyle Cooke në shfaqje në klubin WWHL

Kyle Cooke e ka çuar dashurinë e tij për barbunë në një nivel të ri në Summer House. Filloi si një parukë e zbehtë që ai sillte në Hamptons çdo verë, e cila ndoshta filloi të nuhaste si Loverboy bajate dhe gabime. Kyle më pas kaloi në rritjen e vërtetë, pavarësisht urrejtjes së madhe të gruas së tij Amanda Batula për modelin e flokëve. Modeli i flokëve të egër ishte mishërimi i personalitetit të Kyle – biznesi përpara dhe festa në pjesën e pasme.

Ribashkimi i ardhshëm (dhe me siguri do të jetë dramatik) i sezonit 8 të Summer House do të jetë fundi i një epoke për Kyle. Ai është ngacmuar se e ka lënë Andy Cohen të heqë flokët në skenën e ribashkimit, të cilin do të duhet të presim dhe ta shohim në veprim. Kyle madje e la Andin të mbante atë që kishte mbetur nga barbuli i tij. Natyrisht, Andy vendosi ta shtojë atë në koleksionin e tij të pazakontë të artefakteve Bravo në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt Klubi.

Barbuni i Kyle jeton përgjithmonë

Gjatë vizitës së Amandës në WWHL Clubhouse këtë javë, Andit duhej të kalonte një moment për të treguar shfaqjen e tij krenare të barbunit të copëtuar të Kyle. Është mbajtur disi së bashku në një bisht. Ato bravë bionde ishin ende të dallueshme menjëherë, pavarësisht se nuk rriteshin më nga gjinia e Kyle. “Duket po aq mirë sa e mbaj mend unë”, tha Amanda me shaka.

Edhe pse Kyle ka të ngjarë të ndihet si një person i ri pa barbunë, Amanda tha se ishte “e emocionuar” që nuk ishte më në kokën e burrit të saj. Ai gjithmonë mund të rritë një tjetër, por Andi do të ketë gjithmonë barbunë OG. Askush prej nesh nuk duhet të befasohet kur barbuni shkon në Muzeun Bravocon në 2025.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.