Sister Wives

Klea

‘Motra Gratë’ Mykelti Padron Thirret Robyn Brown, e akuzon atë për gënjeshtër!

‘Motra Gratë’ Mykelti Padron Thirret Robyn Brown, e akuzon atë për gënjeshtër!

Mykelti Padron qëndron si Robyn Brown mbrojtës i vetmuar, ndërsa TLC vazhdon të kronikëojë rënien e klanit poligam Gratë Motra.

Mykelti Padron Brown

Mykelti’nëna e, Christine Brown, shpesh i referohet marrëdhënies së ngushtë të vajzës së saj me e Kody Brown gruaja e katërt dhe e vetme e mbetur, një lidhje që qëndron në kontrast të plotë me të e Robinit marrëdhënie të ndara me disa prej Kafe vëllezërit e motrat.

Kody Brown

Duket se Mykelti ka pasur një ndryshim zemre rreth Robinsiç u zbulua gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë të Patreon që ajo bëri së fundmi së bashku me bashkëshortin, Tony Padron.

Bio-ja e llogarisë së çiftit thotë se ata diskutojnë gjithçka “Nga bashkëshortet e motrave te prindërimi dhe gjithçka në mes”, gjatë bisedave të tyre të rregullta me abonentët.

Mykelti Brown

Mykeltie cila e ka përshkruar veten si “Zvicra”, u kundërpërgjigj Robin pasi ajo u tha producentëve se e Kristinës dalja nga familja ishte fajtore për rënien e marrëdhënieve të patriarkut me shumë nga fëmijët e tij të rritur.

Mykelti shpjegoi se janë dy Robyn Browns në lojë – ai që ajo njeh përmes përvojës personale dhe personaliteti që nëna e pesë fëmijëve paraqet në emision. Ajo pranoi se ndonjëherë mundohet të përcaktojë se cilën prej tyre të Robinit personalitetet është puna e vërtetë.

Robyn Brown

Mykelti u kundërshtua me një koment specifik Robin bërë në një episod të transmetuar së fundmi të serialit TLC.

Robin u tha kamerave – “Përpara gjithë ndjenjave të lënduara që ndodhën me Covid, e Kodit marrëdhëniet me fëmijët e tij më të mëdhenj.. shumë prej tyre ishin vërtet shumë të mira. Kristina u largua dhe gjithçka ndryshoi.”

Robyn Brown

Mykelti duartrokiti, duke deklaruar – “Kjo nuk është e vërtetë! Marrëdhënia e tyre filloi të ishte shumë e ashpër përpara COVID-it dhe shumë përpara se nëna të largohej. Shumë më parë.”

Ajo shtoi se e Kristinës vendimi për t’u larguar nga babai i saj nuk kishte të bënte me e Kodit marrëdhëniet e prishura me fëmijët e tij.

Christine Brown

Mykelti dhe Toni konfirmoi gjithashtu se Furça Maddie Browntë cilit Kodi aksionet me ish-in e dytë, Janelle, ishte distancuar nga babai i saj.

Furça Maddie Brown

Mykelti dukej se i kundërpërgjigjej lotët pas shikimit Kodi përplas fëmijët e tij në një intervistë personale.

“Çdo bisedë, çdo bisedë plehrash, çdo mendim është absolutisht reciproke. Unë mendoj të njëjtën gjë për ta.” Kodi goditi, me sa duket duke tronditur vajzën e tij.

“Pse do ta thoshte këtë në kamera?” Mykelti pyeti Toni, duke e quajtur ndarjen masive familjare “zemërthyese”.

Kody Brown

Kjo nuk ishte hera e parë Mykelti thirri babain e saj në mes të momentit sezoni i shpalosur.

Në gusht, Mykelti ka reaguar ndaj një skene që shfaqej Kodi duke marrë vajzën e tij të adoptuar, Aurora, për t’i shpuar veshët. Tifozët shikuan Kodi54, dhe Robin marrë 21-vjeçaren për procedurën gjatë episodit të 27 gushtit.

Gratë Motra

Mykelti ndau, nëpërmjet një transmetimi të drejtpërdrejtë të Patreon, se ajo dhe motrat e saj ishin të mërzitur që kishin përjetuar një “baba të ndryshëm” gjatë fëmijërisë së tyre. Nëna e tre fëmijëve vazhdoi të thoshte këtë Kodi nuk kishte shoqëruar asnjë nga vajzat e tij më të mëdha në ekskursionet e tyre të shpimit të veshëve dhe nuk kishte bërë ndonjë përpjekje të vërtetë për të ushqyer marrëdhënie të ngushta me to.

Mykelti Brown

Gratë Motra transmetohet të dielave në orën 22:00 ET në TLC.