Janelle Brown

Klea

‘Motra Gratë’ Kody Brown pranon martesën me Robyn në shkëmbinj pasi disa gra e braktisën atë!

‘Motra Gratë’ Kody Brown pranon martesën me Robyn në shkëmbinj pasi disa gra e braktisën atë!

Gratë Motra yll Kody Brown po pranon se bashkimi i tij dikur i fortë me gruan e tij të katërt, Robyn Browntani po dridhet dhe në prag të kolapsit, pas largimit të grave të tjera të tij.

Robyn Brown

Kody Brown është i vetëdijshëm se Gratë Motra Fansat kanë mbajtur në masë dërrmuese anën e katër grave të tij gjatë viteve dhe kanë mësuar të jetojnë me të. Seriali TLC, i cili debutoi në vitin 2010, u dha fansave një vështrim të brendshëm të një familjeje poligame në rritje, si Kodi po takonte gruan e tij të katërt, Robin, në atë kohë.

Kody Brown

Kodi e përshkroi gjendjen aktuale të klanit si një “luftë civile”, pasi tre gra janë larguar nga shumësi, duke u larguar Robin si gruaja e fundit në këmbë.

Robyn Brown

Kodi shpjegoi se si e drejton emisionin pavarësisht opinionit të paqartë të fansave në një intervistë të re me Us Weekly.

“Ndikon ndryshe tek unë sesa tek shikuesi, sepse kam dikë që shkatërron reputacionin tim dhe unë po shkoj, “Lopë e shenjtë”. Nuk mund ta besoj se kjo po ndodh”, tha ai për gazetën. “Dhe publiku thjesht po thotë, ‘Oh, ne gjithmonë e kemi menduar këtë për ty’. … Nuk po mësoheni me atë nivel kritikash. Më duhet ta kujtoj veten [that] mendimi juaj për mua nuk është puna ime.”

Gratë Motra

Kodi u kujtoi lexuesve se ai po kalon një trazirë emocionale, si në kamerë ashtu edhe jashtë saj.

Robin dhe unë po përjetoj një vdekje – vdekjen e familjes sonë [and] kjo foto e madhe familjare,” Kodi tha. “Ne kemi emocione të ndryshme në momente të ndryshme. Dhe do të jem vërtet i sinqertë, kjo ka qenë e vështirë për marrëdhënien tonë. … Divorci ju ndryshon. Pra, ka shumë gjëra që po ndodhin me mua për të cilat Robyn duhet të përdorë shumë hir dhe falje, sepse unë nuk jam vetvetja. Është një përvojë që nuk e prisja në jetën time dhe [it has] më tronditi se si u luajt.”

Gratë Motra

e Kodit gruaja e tretë, Kristinaishte e para që la martesën e saj shpirtërore, duke njoftuar ndarjen e bombës në nëntor 2021. Kodi dhe Kristina ndajnë së bashku gjashtë fëmijë.

“Kurrë nuk u ndjeva sikur kisha të drejtën të thoja, ‘Hej, dëgjo, nuk e dua këtë grua. Unë dua një divorc.’ Unë kurrë nuk u ndjeva sikur ishte në kabinën time të timonit, por ishte në të tyren.” Kodi të përbashkëta. “Kështu që, Kristina bëri një zgjedhje, dhe ja ku është. Ajo zgjodhi të shkojë, dhe është një bekim dhe një mallkim. Ka qenë shumë, shumë, shumë e vështirë. Por ishte guximi i saj mjaftueshëm për ta bërë këtë, sepse unë kurrë nuk do ta bëja këtë.”

Kody Brown

Kristina vazhdoi të gjente përsëri dashurinë, duke u martuar me ekzekutivin e ndërtimit në Utah, David Woolleynë fillim të këtij muaji.

“Sinqerisht nuk kam dëshmuar shumë prej saj,” Kodi deklaroi kur u pyet për lidhjen e re të ish-it të tij. “Unë dhe ajo nuk shoqërohemi pothuajse fare.”

Kody Brown

e Kodit gruaja e dytë, Janelle, njoftoi ndarjen e çiftit në dhjetor 2022, por Kodi nuk është i bindur që lidhja e tyre ka mbaruar.

“Mund të flas me Janelle gjatë gjithë kohës dhe thuaj, ‘Hej, çfarë do të bëjmë? A do ta pajtojmë këtë?’ Dhe ajo nuk duket sikur është e interesuar për pajtimin.” Kodi tha. “Dua të them, koha i ndryshon gjërat, dhe nëse ecni përpara me hir dhe falje, ndoshta do të gjeni dashurinë në fund … edhe nëse nuk qëndroni në martesë.”

Gratë Motra

Kodi iu drejtua martesës me gruan e parë, Meriduke ndarë:

“Ne filluam një ndarje shtatë vjet më parë dhe kemi kaluar vetëm një proces të përpjekjes për të kuptuar se çfarë të bëjmë.”

Meri Brown

Kodi vuri në dukje se misioni i tij për të qenë një “avokat për martesën pluraliste” dhe “lirinë martesore” mbetet i pandryshuar në mes të trazirave familjare.

“Kam humbur fenë time, por ende jam duke u mbështetur dhe duke punuar dhe ndërtuar besimin tim,” tha ai.

Gratë Motra

Gratë Motra thuhet se po sjell vlerësimet më të larta në dhjetë vitet e fundit, pasi shikuesit ndjekin kthesat dhe kthesat e familjes së shumëfishtë të shkatërruar. Kodi mbylli një thashetheme të zakonshme kur konfirmoi se një grua e re nuk ishte në të ardhmen e tij.

“Nuk do të më interesonte kurrë të martohesha më”, Kodi sqaruar. “Unë nuk jam poligamist [anymore]. … Nëse nuk e tërheq këtë familje së bashku disi.”

Gratë Motra

Kodi shtoi se kishte në plan të vazhdonte të ishte vetvetja, duke u tallur: “A nuk po argëtoheni?”

Gratë Motra transmetohet të dielave në orën 22:00 ET në TLC.