Christine Brown

Klea

‘Motra Gratë’ i vjen fundi! Burimi thotë se Saga e Familjes përfundon pas ndarjeve të shumta

‘Motra Gratë’ i vjen fundi! Burimi thotë se Saga e Familjes përfundon pas ndarjeve të shumta

Duket si sezoni 18 mund të jetë fundi i rrugës për seritë e gjata TLC, Gratë Motra.

Episodi premierë u bashkua Kody Brown pas gruas së tij të tretë, e Kristinës daljen, por përpara largimit të gruas së tij të parë dhe të dytë, Meri dhe Janelle Brown.

Kody Brown

e Kristinës seritë spinoff në internet, “Gatimi vetëm me Christine, u transmetua në YouTube në të njëjtën ditë me premierën e sezonit të së dielës. Një burim i tha US Sun se rrjeti po vlerësonte interesin e fansave për një shfaqje spinoff vetëm me protagonist Kristina dhe gruaja e saj e preferuar motra, Janelle.

“TLC dëshiron të shohë nëse njerëzit me të vërtetë duan të kenë një seri spinoff Kristina dhe Janelle”, tha burimi i brendshëm.

Burimi shtoi: “Nëse është kështu, atëherë praktikisht është e garantuar që ky do të jetë sezoni i fundit i Gratë Motra.

Christine Brown

Burimi theksoi se shfaqja mund të vazhdojë nëse Kodi rekrutoi një grua të re për të mbajtur në këmbë stilin e jetës së tij poligame.

Këshilltari tha: “Nëse ai mund të gjejë një grua të re dhe të vazhdojë historinë e tij, do të ketë më shumë Gratë Motra stinët.”

Gratë Motra

Burimi pretendoi – “Nëse jo, do të marrë fund dhe do të ketë një spinoff – ose spinoffs – dhe familja do të vazhdojë me aventurën e tyre të ardhshme.”

Kodi ende nuk ka shprehur interes për të kërkuar një grua tjetër.

“Ideja për t’u martuar përsëri pas përvojës që kam pasur, nuk ka asnjë arsye që unë ta bëj këtë.” Kodi shpjegohet në numrin e fundit të People. “Ndjehem sikur kam goditur fundin e një pishine të thellë, por jam shtyrë dhe jam nisur për në sipërfaqe.”

Gratë Motra

Episodi i parë i Gratë Motra premierë më 26 shtator 2010.

Kristina njoftoi ndarjen e saj nga patriarku në nëntor 2021 dhe Janelle ndoqi hapat e saj një vit më vonë, në dhjetor 2022.

Gratë Motra

Thashethemet për një projekt të mundshëm spinoff filluan të qarkullojnë në fillim të këtij viti. Në shkurt, media raportoi se një shfaqje ishte në zhvillim e sipër.

Një burim e përshkroi konceptin si një koncept i përqendruar në “jetën pas poligamisë” dhe “fuqizimin e femrës”. Disa nga Kristina dhe e Janelës fëmijët ishin thuhet se “në bord dhe gjithçka për të” në atë kohë.

Gratë Motra

Një i brendshëm e tha së fundmi këtë e Janelës e fundit pjesëmarrja në “Gatimi me vetëm Christine” u organizua për të ofruar një “liri veprimi për shfaqjen e tyre të re”.

“Kjo është liria për shfaqjen e tyre të re që ndoshta do të dalë në verën e ardhshme,” tha një burim.

Gratë Motra

Snitch dished – “Kjo është e gjitha e planifikuar nga rrjeti. Ata do të fokusohen në Kristina dhe Janelle sepse pas gjithë asaj që kanë kaluar, ata dolën fitues dhe kanë ende njëri-tjetrin dhe një miqësi të qëndrueshme.”

“TLC dëshiron t’u tregojë fansave se ato janë super gra që po e fillojnë jetën e tyre nga e para pasi kanë qenë në një lidhje poligame për gati 30 vjet.”

Janelle Brown

Kristina51, dhe Janelle54-vjeçari u shfaq gjithashtu në kopertinën e kësaj jave të revistës People, ndërsa anëtarët e tjerë të kastit u theksuan në një histori me shumë faqe.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.