Motra e Daisy Kelliher, Bonnie flet pas një aksidenti me motoçikletë

Klea

Motra e Daisy Kelliher, Bonnie flet pas një aksidenti me motoçikletë

Seriali Below Deck lavdëroi jetën e punës dhe të udhëtimit jashtë vendit. Por ndonjëherë ndodhin realitete fatkeqe, ku kërkohet kujdes serioz mjekësor në një vend të huaj.

Poshtë Deck Sailing Yacht yll Daisy Kelliher’s motra së fundmi pati një aksident të rëndë me motoçikletë ndërsa ishte në Tajlandë. Falë Bonnie Kelliher’s shoqe me mendim të shpejtë, ajo shmangu çështje më serioze. Megjithatë, Bonnie është ende në spital dhe do të ketë një rrugë të gjatë drejt shërimit.

Daisy fluturoi në Tajlandë për të qenë në krah të motrës së saj dhe të dy ndanë disa përditësime dhe momente të ëmbla gjatë një pyetje dhe përgjigje në Instagram së bashku.

Bonnie fluturoi në Tajlandë për të “mbështetur” Bonnie

Më 19 qershor, Daisy njoftoi në Instagram se motra e saj “kishte disa operacione duke përfshirë gjoksin, fytyrën dhe trurin e saj dhe dy operacione urgjente”.

Ylli i Below Deck Sailing Yacht përditësoi fansat disa ditë më vonë. Data e 23 qershorit përkoi me ditëlindjen e Bonnie.

Daisy shkroi, “Mbërrita mbrëmë në Koh Samuai për ta mbështetur atë dhe për të ndihmuar prindërit e mi pasi ka qenë shumë e vështirë për ta. Unë jam ulur pranë saj në ditëlindjen e saj të 34-të, me masën e lëndimeve të saj është një mrekulli që ajo është gjallë dhe ne të gjithë ndihemi optimistë dhe pozitivë me kalimin e kohës se ajo do të shërohet plotësisht.”

“Arsyeja e vetme që po e ndaj këtë informacion (me mua [family’s] leje) është të promovosh disa gjëra. Për këdo që mund ta shohë këtë që është duke shkuar me pushime apo udhëtime apo diçka të tillë. Ju lutemi mos hipni në motoçikletë dhe nëse mbani një helmetë dhe keni sigurim (pa helmetë, pa sigurim),” vazhdoi ajo. “Familja ime [has] parë disa njerëz gjatë javëve të pranuara dhe jo të gjithë kanë qenë aq me fat sa Bonnie.

Më pas Daisy foli në shenjë vlerësimi për shoqen e Bonnie-t, e cila informoi familjen për aksidentin e saj.

“Nëse nuk do të ishte për të gjërat mund të kishin qenë ndryshe. Ajo ishte aq e shpejtë dhe një mbështetje e madhe për familjen time”, ka shkruar ajo. “Kështu që gjithmonë kontrolloni miqtë tuaj.”

Merak kryesor i jahteve me vela poshtë kuvertës vlerësoi gjithashtu objektin që po ofron kujdes për Bonnie.

“Boni është në një spital fantastik dhe stafi [has] ka qenë e pabesueshme”, ndau ajo. “Ka një rrugë të gjatë drejt rikuperimit, por ne kemi pasur kaq shumë mbështetje. Ne shpresojme [that] duke e ndarë këtë histori mund të shpëtojë një jetë ose të shpëtojë një person ose familje tjetër që duhet ta kalojë këtë. Nuk mund ta besojmë se sa afër ishim për ta humbur atë. MOS HIPI NË [BIKE] dhe nëse e bëni VËSHTNI NJË HELMETE [and] te kete SIGURIM UDHETAR. Të duam, Bonnie, urime ditëlindjen.”

Bonnie është “ende duke pritur për të zbuluar se çfarë ka ndodhur”

Më në fund, motrat ndanë një pyetje dhe përgjigje në Instagram për të përditësuar fansat. Daisy arriti në shtratin e motrës së saj dhe ata u nisën nga dhoma e spitalit të Bonnie në Tajlandë.

“Bonnie theu gjysmën e trupit të saj, por nuk e theu gojën,” tha ajo.

“Goja ime është vërtet e lënduar, në fakt,” tha Bonnie.

Pasi Daisy e pyeti nëse ajo kishte qepje në gojë, Bonnie bëri shaka, “Unë në fakt nuk e di se çfarë kam bërë. Unë jam ende duke pritur për të zbuluar se çfarë ka ndodhur.”

Ajo që u konfirmua nga mjeku është se Bonnie ka “12 brinjë të thyera”. Koka e saj u rrua për shkak të një dëmtimi në kafkën e saj.

Një gjë është e qartë, energjia dhe personaliteti që Bonnie solli në vizitën e saj në Sezonin 4 të Yacht Sailing Below Deck është e dukshme tek ajo tani, pavarësisht nga aksidenti i saj.

Rryma poshtë kuvertës së jahtit lundrues në Peacock.