Morgan Wade i përgjigjet pretendimeve të Dorit Kemsley

Klea

Morgan Wade i përgjigjet pretendimeve të Dorit Kemsley

Pothuajse sapo doli se Kyle Richards po kishte probleme në martesën e saj me Mauricio Umansky, fansat e kthyen shikimin drejt Morgan Uejd. Thashethemet u përhapën si flakë për një lidhje mes yllit të Real Housewives të Beverly Hills dhe këngëtarit të country.

Megjithatë, dukej se marrëdhënia e Kyle me Mauricio nuk ishte e vetmja që prekej nga Morgan. Në një episod të fundit të Watch What Happens Live, ylli i RHOBH Dorit Kemsley kishte një fjalë për të thënë në lidhje me Morganin.

Dorit tha se ndjente se sa më shumë afrohej Kyle me Morganin, “aq më larg shkonte nga” Dorit. Më 8 dhjetor, Morgan u njoftua për komentet e Dorit dhe dha një përgjigje fillestare.

A do të kthehej Morgan në RHOBH?

Në një video të shpërndarë me The Daily Mail, një fans kureshtar e kapi Morganin duke dalë nga aeroporti. Kur u pyet nëse do t’i kalonte pushimet me Kyle, Morgan qeshi dhe tundi kokën, duke raportuar se po shkonte në shtëpi për të qenë me familjen. Më tej Morgan tha se nuk ishte në dijeni të komenteve të Dorit. “Uau, nuk e pashë këtë,” tha ajo. “Nuk kam asnjë mendim [on it].”

Sa i përket nëse asaj i pëlqente pamja e saj në RHOBH, Morgan shpjegoi: “Është ndryshe për mua. Dua të them, nuk është ajo që bëj unë, por, e dini, është mirë për njerëzit e tjerë.” Më pas ajo tha se ka të ngjarë të qëndrojë vetëm duke luajtur muzikë. Kur u pyet nëse mund të shfaqej sërish, ajo tundi kokën me një buzëqeshje.

Ajo tha: “Jam mirë. Asgjë kundër askujt apo asgjëje, kjo është e mirë, por unë do t’ua lë atë atyre… Do t’ua lë profesionistëve.” Lajm fatkeq për fansat që shpresonin të shihnin Morgan Wade të kthehej në botën e Housewives (megjithëse, ndoshta nuk kishte shumë njerëz që ndiheshin të tillë). Sa i përket Dorit dhe Kyle, do të duhet të presim dhe të shohim se ku do të zbarkojnë.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.