Monique Samuels DERDH KAJIN sesi Reality TV SHËNDA Martesën e saj me Chris Samuels!

Klea

Monique Samuels DERDH KAJIN sesi Reality TV SHËNDA Martesën e saj me Chris Samuels!

Monique Samuels DERDH KAJIN sesi Reality TV SHËNDA Martesën e saj me Chris Samuels!

Amvise të vërteta të Potomac shap, Monique Samuels, po hapet për divorcin e saj nga Chris Samuels dhe si ndikoi të jetuarit në qendër të vëmendjes së TV realitetit në martesën e tyre.

“Unë do të thosha se televizioni i realitetit luajti një rol që unë të zgjohesha për atë që jam, dhe ishte sikur blindat ishin hequr dhe hequr plotësisht.” Monika tha për gazetën Washington DC, Fox 5, kur u pyet nëse filmimi i shfaqjes luajti një rol në prishjen e martesës së saj.

Chris Samuels

I mëparshmi Dashuria dhe Martesa DC ylli shtoi se ish-çifti “duhej të merrej me një çështje pas tjetrës”, duke përfshirë marrjen e vendimit për t'u larguar nga bota e realitetit televiziv.

“Unë nuk doja të ruaja këtë mjedis toksik për të cilin isha regjistruar,” Monika shpjegohet. “Kështu që sapo filloni të shpëtoni nga gjërat që nuk ju shërbejnë, ajo derdhet edhe në shtëpinë tuaj. Fillon të ekspozojë gjithçka që ju keni injoruar dhe unë fillova të kuptoj iluzionin që kisha krijuar, edhe brenda martesës sime.”

Monique Samuels

Monique Samuels shtoi se e kuptoi se kishte nevojë për diçka “ndryshe”, pasi ajo nuk ishte i njëjti person si kur dyshja u martuan.

Ajo tha: “Dhe nuk ishte e drejtë që unë të përpiqesha ta detyroja burrin tim të atëhershëm të ishte gjithçka që doja të ishte, sepse atëherë tani ai nuk është në gjendje të jetojë një jetë që atëherë është e lumtur për veten e tij.”

Monique Samuels

Monique Samuels iu bashkua kastit të RHOP në 2017 për Sezonin 2 dhe u largua nga shfaqja në qershor 2020. Monika u largua nga seriali për shkak të grindjes së saj shpërthyese me kolegun e saj, Candiace Dillard-Bassetti cili u shfaq gjatë sezonit 5. Ajo më vonë e kritikoi Bravon për trajtimin e saj “më pak se njeriu”, përpara premierës së sezonit 6.

Monique Samuels

Ajo dhe Chris, një ish-lojtar i NFL, bëri kërkesë për divorc në qershor 2023, pas një martese dhjetë-vjeçare. Ata ndajnë së bashku tre fëmijë.

Monique Samuels

Martesa e vështirë e çiftit u theksua në sezonin e parë të Dashuria dhe Martesa: DC — e cila u transmetua në fillim të vitit 2022. Monika u tha fansave, përmes një videoje në YouTube, se problemet martesore të dyshes ishin rezultat i “shumë konfuzioni [and] ndërtim i çmendur deri në atë shënues 10-vjeçar të martesës sonë.”

Monique Samuels

“Kur je i martuar për një kohë të gjatë dhe kur ke gjëra që i ngjan: “Dëgjo, kjo është e paplotësuar ose nuk jam dëgjuar”, ju filloni të frustoheni dhe është si, “Oh, Zoti im, është kjo do të jetë jeta? Nuk duroj dot më”, ka thënë ajo. “Pra ajo që keni parë në”Dashuria dhe Martesa: DC' sezonin e kaluar, ishte thirrja ime për ndihmë.”