Monica Garcia zbulon pse e solli mamin në RHOSLC

Klea

Monica Garcia zbulon pse e solli mamin në RHOSLC

Amvisat e vërteta të Solt Lake City Sezoni 4 më në fund ka përfunduar, dhe djali ishte i tmerrshëm. Të gjithë në këtë pikë duhet të jenë të vetëdijshëm Monica Garcia dhe marrjen e saj të sezonit 4. Tani, ajo ka disa reflektime për nënën e saj, Linda Darnell.

Marrëdhënia e tensionuar e Monikës me Lindën u bë një nga tiparet përcaktuese të Sezonit 4. Ndërsa shikuesit fillimisht e panë se armiqësia e Monikës ndaj Lindës ishte shumë e lartë, shpejt u bë e qartë se ajo kishte një arsye për një armiqësi të tillë.

Edhe pasi shpërtheu skandali i Reality Von Tease dhe fansat mësuan se Monica kishte tërhequr fije, dukej se Linda po bënte gjithashtu shumë fije. Me përfundimin e sezonit, këtu janë mendimet e Monikës për rolin e Lindës gjatë drejtimit të saj në RHOSLC.

Monica ndan të mirat e të pasurit mama Linda në RHOSLC

Në një intervistë për The Cut, Monica foli për zgjedhjen për të sjellë Lindën në shfaqje. Ajo shpjegoi: “Nëna ime është shumë lart e poshtë. Kur filluam xhirimet, ishim në një vend të mirë. Doja mundësinë për të treguar anën time portugeze, me gjyshen dhe nënën time, dhe faktin që ata jetuan fjalë për fjalë 10 sekonda larg.”

Sigurisht, gjërat shkuan në jug. Siç e tha Monica: “Por siç e patë, shkoi keq kaq shpejt – dhe kjo është shumë, shumë e saktë për mënyrën se si është në të vërtetë në jetën time reale me të, në baza ditore, në marrëdhënien tonë. Unë dhe nëna ime kemi kaluar shumë. Me të vërtetë ferr dhe mbrapa.” Sidoqoftë, Monica ishte në gjendje të gjente disa pika të ndritshme mes gjithë “ferrit”.

Ajo përfundoi mendimet e saj për Lindën duke thënë: “Në fakt jam e shokuar se sa njerëz janë në të njëjtën situatë. Ndihesha vetëm me nënën time, sikur të isha i vetmi person që kisha një nënë të tillë. Shfaqja më tregoi se ka shumë më tepër njerëz që merren me këtë lloj dinamike dhe mendoj se ishte shumë katartike si për mua ashtu edhe për fansat.”

The Real Housewives of Solt Lake City është në dispozicion për t’u transmetuar në Peacock.