Monica Garcia uron aktorin RHOSLC "Epo në ferr"

Klea

Monica Garcia uron aktorin RHOSLC “Epo në ferr”

Si fëmijë, të gjithë kemi mësuar se nëse nuk keni ndonjë gjë të mirë për të thënë, mos thoni asgjë fare. Fatmirësisht, Monica Garcia nuk duhet t’i përmbahet atij rregulli, kështu që ajo ende po na argëton disa muaj pas daljes së saj nga Amvise të vërteta të Solt Lake City.

Së fundmi, Monica u pyet për ish-shokët e saj të kastës dhe nëse ata kanë qenë në kontakt që nga sezoni 4. Sigurisht, Monica nuk u përmbajt në përgjigjen e saj dhe e bëri të qartë se nuk do të shkojë në asnjë udhëtim skish me të. ish-shokët e kastës së shpejti.

Monika nuk po i prish fjalët

Pasi u demaskua si një nga organizatorët e llogarisë së Reality Von Tease, Bravo vendosi të shkarkojë Monikën nga emisioni. Tani që ka kaluar pak kohë nga ai sezon shpërthyes, Page Six e pyeti Monikën se ku qëndronte me shokët e saj të filmit. Rezulton se të gjithë kanë kaluar plotësisht pa kontakt.

“Unë nuk kam folur me asnjë nga gratë e tjera. Ata padyshim që po e mbajnë të vërtetën për aleancën e tyre të vogël, paktin e tyre të vogël”, zbuloi Monica.

Ajo vazhdoi: “Dhe unë i uroj atyre mirë në ferr. Po bëj shaka –– jo, jam shumë serioz. Sinqerisht, ka qenë disi e egër. Unë nuk kam folur me asnjë prej tyre.”

Gjatë ribashkimit të sezonit 4, dukej sikur Gruaja e Zotit, Mary Cosby, ishte e vetmja person disi në anën e gjërave të Monikës. Sipas Monikës, ajo ka ende respekt për Marinë për shkak të asaj mbështetjeje. Pjesa tjetër e zonjave? Jo aq shumë.

“Mary ka qenë gjithmonë e pabesueshme. Ajo ka qenë gjithmonë e mahnitshme. Mund të them se ajo kujdeset vërtet për mua. Ajo thjesht do të më dërgojë mesazhe ndonjëherë dhe do të thotë: ‘A je mirë?’ Për shembull, ajo kujdeset për shëndetin dhe mirëqenien time mendore, “shpjegoi Monica.

Edhe pse Monica nuk do të jetë pjesë e Sezonit 5, ajo tha se u uron zonjave fat të mirë me sezonin e tyre të ardhshëm. Natyrisht, do të jetë e vështirë për ta që të tejkalojnë sezonin 4, por Monica tha se ishte kurioze të shihte se si ata të rikuperoheshin nga epoka e Reality Von Tease.

“Do të doja t’i shihja ata të qëndrojnë më vete, dhe jo në emrin tim,” tha Monica për sezonin e ardhshëm.

Ndërkohë, Monica nuk e ka përjashtuar plotësisht një rikthim në RHOSLC. Ajo ndjeu sikur mungesa e mbylljes pas sezonit të 4-t u ndje si “të mos lexonte kapitullin e fundit të librit. Kështu, ajo tha se do të kthehej “100 për qind” në shfaqje “vetëm për t’i zemëruar ata”. Amvisat e Salt Lake City, e konsiderojnë veten të paralajmëruar.