Monica Garcia tregon se ku qëndron me Mary Cosby

Klea

Monica Garcia tregon se ku qëndron me Mary Cosby

Monica Garcia mund të jetë shkarkuar nga Amvise të vërteta të Solt Lake Citypor ajo është ende e ngushtë me disa nga kolegët e saj.

Monica bisedoi me Melissa Rivers në podcastin e tekstit në grup. Ajo zbuloi Mary Cosby është i vetmi anëtar i kastit me të cilin ende flet.

Pasi lavdëroi OG-në e diskutueshme si një person “të pabesueshëm”, Monica tha se e vlerëson që Mary “më kontrollon mua si qenie njerëzore”. Ajo shtjelloi, duke thënë se Mary i dërgon asaj mesazhet, citimet dhe “videot më pozitive” “më të ëmbla”.

Monica tha se Mary ka qenë aty për të pas debutimit të saj në TV realitet

Kur Monika u dëbua nga shoku i saj i aktorit, Heather Gay, si drejtuese e llogarisë së trolleve të Reality Von Tease, nëna e katër fëmijëve ishte vetëm në një ishull. Rrjedhimisht, ajo u rezistoi goditjeve verbale nga amvise të tjera, duke përfshirë Lisa Barlow, dhe në fund të udhëtimit të tyre në Bermuda, asaj iu kërkua të largohej.

Mary zbuloi në nëntor 2023 se shpresonte që Monica të kthehej për Sezonin 5 të RHOSLC. Ajo madje tha se e kishte “shpinën” kundër disa prej grave të tjera. Edhe pse dëshira e saj nuk u realizua, ajo sërish e ka të pasmet e shoqes jashtë kamerave.

Monika shpjegoi më tej se regjistrimi i Marisë e bën atë “të ndihet sikur dikush kujdeset për gjendjen tuaj mendore”. Ajo vazhdoi, duke thënë se mirëqenia mendore e yjeve të realitetit në thelb “humbet në hapësirën e realitetit”. Për më tepër, ajo nuk është e vetmja. Hannah Berner nga Summer House ka folur për jetën si një yll realiteti, ndërsa Dan Gheesling foli për urrejtjen që mori pas The Traitors.

“Njerëzit harrojnë,” tha Monica. “Ne jemi qenie njerëzore [with] ndjenjat [and] fëmijët dhe të gjitha këto. Unë kam thënë disa nga gjërat më të neveritshme për mua. Është sikur harron se ka një person të vërtetë në anën tjetër që ka bërë gabime njësoj si ti.”

Transmetoni sezonet e mëparshme të The Real Housewives of Solt Lake City në Peacock.