Monica Garcia shpjegon pse kishte katër mbiemra të ndryshëm

Klea

Monica Garcia shpjegon pse kishte katër mbiemra të ndryshëm

Monica Garcia është një grua me “shumë identitete”. Vitet e fundit, ajo ka përdorur katër mbiemra të ndryshëm.

Në Pjesën 2 të Ribashkimit të Sezonit 4 të Real Housewives of Salt Lake City, prezantuesi Andy Cohen u përpoq të zgjidhte bollëkun e identiteteve të Monikës që qarkullonin nëpër internet.

Monika e shoqëroi gjatë vizitave të saj të shumta në zyrën e Sigurimeve Shoqërore në mënyrë që të akomodonte ndryshimet e ndryshme të emrit të saj.

Monikët e shumtë të Monikës

Kur Andi e pyeti nëse emri i saj i vajzërisë ishte “Fowler”, ylli i realitetit e korrigjoi atë. Në fakt, emri i saj i vajzërisë ishte “Darnell”, që ishte mbiemri i nënës së saj. Fowler ishte emri i saj i martuar.

Ende i hutuar, Andi më pas pyeti: “Çfarë është Delgado?”

“Kjo është ana e babait tim,” u përgjigj ajo. “Garcia është ana e nënës sime.”

“Nëna ime lindi ‘Linda Darnell Susan Maria Garcia’. Kur ajo ishte duke u rritur, ajo u ngacmua se ishte një Portagee në Boston, dhe ajo u thirr [an ethnic slur] gjatë gjithë kohës dhe ajo i ngeli asaj… Kështu, kur ajo u bë moshë madhore, ajo fshiu të gjithë emrin e saj sepse i vinte turp dhe thjesht e mbajti, Linda Darnell. Kështu që kur linda, isha ‘[Monica] Linda Darnell.” Prindërit e Monikës nuk ishin kurrë të martuar ligjërisht.

Edhe pse ajo u emërua pas nënës së saj, Monica pohoi: “Ai emër nuk do të thotë asgjë për mua”. Pas divorcit, ajo vendosi se donte të përdorte një “emër familjar” për ta lidhur me rrënjët e saj.

“Pra, ju keni përdorur katër emra,” komentoi Andi.

“Unë ligjërisht kam përdorur vetëm tre [names]”, shtoi Monica. “Ai me të cilin kam lindur, kur u martova dhe kur u divorcova.” Më duhet të rrëfej se personalisht kam përdorur tre emra ligjorë: emrin tim të lindjes, burrin e parë dhe burrin e dytë. Nuk është e pazakontë.

Mamaja e Monikës tallej me ndryshimin e emrit të saj

“Mamaja jote ishte e hutuar që e ke ndryshuar emrin kaq shumë herë,” tha Andi.

Gjatë xhirimeve, Linda një herë thirri: “Më fal. Nuk e di si e ke emrin. Ju e ndryshoni atë çdo javë”.

Mamaja beqare beson se nëna e saj “padyshim që e solli” atë “si një gërmim”, pasi ajo i tha se “disa” amvise po “talleshin” me të për përdorimin e emrave të saj të ndryshëm. “Ata thoshin se po përpiqesha të dukesha më latine për të marrë pjesë në shfaqje,” shpjegoi ajo.

“Kush e tha këtë?” Pyeti Lisa Barlow.

“E bëre,” u përgjigj Monika. Edhe pse Lisa e mohoi me forcë se kishte thënë ndonjëherë diçka të tillë, Monica vazhdoi. Ajo akuzoi Lizën se tha se hapi një libër dhe zgjodhi rastësisht një emër për t’i dhënë asaj punën në RHOSLC.

“Nuk e thashë këtë – e dini kush e tha këtë? Xhen [Shah],” argumentoi Lisa, duke u përpjekur të shmangë çdo faj.

“Dakord, atëherë po përsërisje atë që tha Jen?” – u përgjigj Monika.

E kapur në gënjeshtër, përgjigja e zemëruar e Lizës ishte: “Ti bushtër e rreme!”

Ribashkimi i Sezonit 4 të Shtëpisë së Real Housewives të Salt Lake City përfundon të martën, më 23 janar në ora 8/7c në Bravo.