Monica Garcia se si Jen Shah ishte kaq e fuqishme

Klea

Monica Garcia se si Jen Shah ishte kaq e fuqishme

Kultura amerikane nuk do të jetë më e njëjta pas transmetimit të ribashkimit të sezonit 4 të The Real Housewives of Solt Lake City. Ajo që u zbulua ishte me natyrë sizmike. Dhe gjithçka u lidh përsëri me Jen Shahalumi i shfaqjes që aktualisht po vuan një dënim prej gjashtë vitesh e gjysmë në burgun federal për mashtrim të të moshuarve dhe të pambrojturve.

Monica Garcia u cilësua si organizatori i Reality Von Tease, një faqe troll në Instagram që ajo pretendonte se lindi nga dëshira për të ekspozuar natyrën e vërtetë të Jen. Së bashku me pranimin e Heather Gay se ishte me të vërtetë ish-bashkëylli i saj i burgosur që dyshohet se i nxori syrin në sezonin 3, dhe çështja e mbajtjes së Jen-it mbi këto gra u ngrit.

E reja e RHOSLC bëri komentin interesant duke sugjeruar se ajo dhe Heather ishin viktima të Jen. Dukej se rezononte. Dhe duket se shikuesve do t’u duhet më shumë kohë për të tretur atë që ndodhi.

Monika kujtoi se ishte “të thithur plotësisht” nga Jen Shah

Monika ka dhënë një intervistë për The Cut. Atje, ajo diskutoi karizmën e Jen-it dhe se si ajo inkurajoi njerëzit në orbitën e saj. Ajo u pyet se si alumi i turpëruar i bëri njerëzit “të bënin gjëra për të, apo të silleshin ndryshe nga sa do të bënin normalisht?” Dhe çfarë “i dha asaj fuqinë?”

“Kur takoni Jen, jeni shumë të mahnitur. Jeni shumë të tërhequr nga ajo. Ajo ju bën të ndiheni sikur jeni miqtë më të mirë menjëherë nga porta. Ajo ishte shumë argëtuese,” shpjegoi Monica. E zonja e shtëpisë vazhdoi: “Ishte kaq energjike. Ajo kishte këtë mënyrë të jashtëzakonshme për të të bërë të ndiheshe sikur ishe kaq e rëndësishme dhe e veçantë për të dhe se ajo të merrte, pa marrë parasysh çfarë.”

Më pas Monika detajoi se çfarë ndodhi pas asaj periudhe të artë. “Thjesht je thithur plotësisht, dhe më pas fillon të shohësh që maska ​​të hiqet dhe të shohësh se çfarë po ndodh në të vërtetë. Unë mendoj se ajo u ngatërrua në disa gjëra serioze. Ajo e dinte se çfarë do të vinte, dhe mendoj se kjo e shkatërroi atë. Ajo kontribuoi në personin e paqëndrueshëm që ajo u bë në fund.”

Karizma e Jen sigurisht kishte një anë më të errët. Dhe gjithashtu një shumë e mitur, sipas Monikës. Ajo sugjeroi “ajo ndihej më shumë si një fëmijë” sesa një figurë nëne.

“Të gjithë duhej të kujdeseshin për të dhe të kujdeseshin për të,” zbuloi nëna e katër fëmijëve. “Të gjithë duhej të monitoronin zemërimin e saj. Por duke reflektuar përsëri për të gjithë marrëdhënien, ajo ishte shumë si mamaja ime, nëse kjo ka kuptim. Është disi interesante të kesh atë dinamikë ku, jo, nuk ndihem sikur ishte një figurë nënë, por ishte si nëna ime.”