Monica Garcia mund të kthehet në RHOSLC në të ardhmen

Klea

Monica Garcia mund të kthehet në RHOSLC në të ardhmen

Monica Garcia ishte pikërisht ajo e sezonit 4 Amvisat e vërteta të Solt Lake City nevojshme. Ajo ishte e zhurmshme dhe tepër e lartë, si ish-shefi i saj Jen Shah. Por ajo mund të duket gjithashtu e pambrojtur, veçanërisht kur merret me dinamikën e saj të çmendur familjare. Gjithçka ndryshoi kur Heather Gay nxori faturat dhe demaskoi Monikën. I riu ishte pjesë e llogarisë snark, Reality Von Tease. Dhe pasi nuk arriti të bënte një rrugë përpara me bashkë-yjet e saj në ribashkimin e RHOSLC, Monica u largua nga shfaqja. Për tani.

Sigurisht, ribashkimi i sezonit 4 tregoi përballjen e aktorëve me Monica. Për disa arsye të çuditshme, Monika u duk e tronditur që kolegët e saj ishin të mërzitur. Të gjithë e dimë që Monika ishte një fanse e spektaklit, ndaj duhet ta dijë më mirë. Dhe refuzimi i saj për të zotëruar sjelljen e saj të keqe thjesht i zemëroi kolegët e saj.

Pra, ndërsa sezoni i ardhshëm do të jetë pa Monica, duket se ajo mund të mos jetë përgjithmonë në stol. Shumëllojshmëria ka lugën.

Kasti i RHOSLC ka nevojë për pak hapësirë ​​nga Monica

Andy Cohen, i cili priti ribashkimin dhe është një producent ekzekutiv në Real Housewives, tha, “Unë mendoj se nëse Monica do të kishte dalë dhe do të ishte në gjendje të lëkundet edhe një e grave të kthyera në anën e saj, atëherë mund të jetë një bisedë ndryshe tani. Por ajo nuk e bëri këtë.”

Prezantuesja e RHOSLC Lori Gordon dhe SVP në Shed Media, Lisa Shannon, konfirmuan se Monica nuk do të jetë pjesë e sezonit 5 të shfaqjes. “Gratë kanë nevojë vetëm për një periudhë ftohjeje dhe mendoj se është shumë shpejt. E kanë artikuluar”, shpjegoi Lori. “Është shumë herët që ata të kthehen në një miqësi – një miqësi besimi. Nuk ka kaluar kohë e mjaftueshme.”

Lisa tha: “Ne po fillojmë të filmojmë relativisht shpejt dhe mendoj se të gjithëve u duhet një minutë.” Prodhimi i Sezonit 5 është planifikuar të fillojë më 5 shkurt 2024. Por kjo nuk do të thotë se nuk do ta shohim më Monicën në RHOSLC. “Kurrë mos thuaj kurrë”, tha Lori. “Asnjëherë nuk e dini,” shtoi Lisa.

Monica nuk pranoi të komentonte përmes një përfaqësuesi të Bravo.

Do të ishte një ide e mirë ta riktheje në një moment Monikën. Po – ajo gënjeu dhe mashtroi njerëzit. Është një listë e gjatë e amvisave që kanë bërë të njëjtën gjë. Por ajo është gjithashtu përgjegjëse për krijimin e pjesës më të madhe të dramës në sezonin 4 dhe për të mbushur boshllëkun e lënë nga Jen.

The Real Housewives of Solt Lake City tani po transmetohet në Peacock.