Monica Garcia mohon të jetë përzënë nga sezoni 3 i 'Traitors' për shkak të dështimit të Psyche Eval!

Klea

Monica Garcia mohon të jetë përzënë nga sezoni 3 i 'Traitors' për shkak të dështimit të Psyche Eval!

Monica Garcia mohon të jetë përzënë nga sezoni 3 i 'Traitors' për shkak të dështimit të Psyche Eval!

Monica Garcia po flet pasi u shfaq një raport se ajo ishte përjashtuar nga kasti i Tradhtarët Sezoni 3 për shkak të dështimit të një vlerësimi psikologjik.

Monica Garcia

I mëparshmi Amvise të vërteta të Solt Lake City ylli po kërcënon me veprime ligjore kundër mediumit që bëri pretendimin.

Monikai cili u largua Amvise të vërteta të Solt Lake City pasi u lidh me një llogari troll që synon bashkë-yjet e saj, mbetet një figurë polarizuese mes fansave. Pavarësisht polemikave, sezoni i saj solli vlerësime të larta, me shumë shikues që e quajtën atë si një “zuzar” që shtoi vlerë të konsiderueshme argëtimi.

Andy Cohen

Duke marrë për të , Garcia drejtuar një titull nga Biseda e Lagjes që shkruante: “Ish “Shtëpiake të vërteta të Salt Lake City”.' Yll, Monica Garcia, Kush u kap duke drejtuar një llogari të rreme që ngacmonte bashkë-yjet e saj, dyshohet se ishte nxjerrë nga 'Tradhtarët' e NBC Sepse ajo dështoi në një provim psikik.”

Monica Garcia

Monika u përgjigj, duke komentuar: “Është e tmerrshme që ju ta postoni këtë. Gënjeshtra e plotë. E neveritshme! … Le të bisedojmë me drejtuesit së bashku. Le të zbulojmë se sa i mirë është burimi juaj. Unë jam burimi. Nuk kam bërë as një intervistë. Patetike dhe absolutisht e neveritshme.”

Monica Garcia

Në një koment vijues, ajo pohoi, “@pastaj biseda e lagjes Unë do të ndërmarr veprime ligjore. Kjo është jashtëzakonisht e dëmshme dhe e rreme.”

Garcia mori edhe tek ajo Historitë në Instagram, duke ndarë titullin me mbishkrimin, “ÇFARË F!!!!! Jeni serioz tani!!!??”

Monica Garcia

Në një video postim, ajo kritikoi median për pretendimet e rreme, duke thënë:

“Të dalësh atje dhe të bësh dhe të publikosh një pretendim se kam dështuar në një vlerësim psikologjik është një gënjeshtër e plotë. Eshte e shpifur. Gjithashtu më pëlqen të luaj me shëndetin tim mendor si kjo është jashtëzakonisht shqetësuese. Unë as që e kalova procesin e Tradhtarët ku do të më kërkonin edhe të bëja një vlerësim psikologjik. As që shkoi aq larg. Asnjëherë nuk më kërkuan të bëja një vlerësim psikologjik. Kështu që të ulesh këtu dhe të thuash se kam dështuar… është e egër.”

Monica Garcia

Monica Garcia u shkarkua nga Amvise të vërteta të Solt Lake City pas sezonit të saj fillestar pas një sezoni të trazuar të mbushur me zbulime tronditëse. Vendimi, i marrë në vazhdën e dramës së ribashkimit, ka tronditur dinamikën e aktorëve për sezonin e ardhshëm, duke i lënë fansat në bujë.

Monica Garcia

Pavarësisht e Monikës debutim me ndikim në Amvisat e vërteta të Solt Lake City Sezoni 4, rishtarja vulosi fatin e saj kur ekspozoi kompaninë e prodhimit që prodhon serialin e realitetit Bravo. Sipas Monikagjatë intervistës së saj fillestare të casting-ut, ajo njoftoi produksionin se ishte pas llogarisë finsta në Instagram, RealityVonTease. Llogaria u përdor për të kontrolluar dhe shpërndarë kastin. Pritësi i ribashkimit, Andy Cohendukej i tronditur dhe i mohuar plotësisht e Monikës pranimi shpërthyes, “Nuk do të të kishim hedhur poshtë,” tha ai me vendosmëri Monika.