Monica Garcia mbron përfshirjen me realitetin Von Tease

Klea

Monica Garcia mbron përfshirjen me realitetin Von Tease

Ylli i Real Housewives of Solt Lake City Monica Garcia nuk humbi kohë duke bërë një emër për veten e saj. Ajo u tha kolegëve të saj nga kërcimi se dëshmoi kundër ish-shefit të saj, Jen Shah. Dhe Monika ishte përfshirë në dramë me pothuajse të gjitha zonjat. Mënyra për të hyrë i nxehtë, fillestar.

Ndërkohë, Monika mori një udhëtim të këndshëm për ditëlindje në Bermuda nga Heather Gay. Në fund të fundit, Monica do të takohej me familjen e saj të gjerë. Më pas ribashkimi dyshohet se u anulua nga nëna e Monikës. Por të gjithë filluan t’i binin në sy Monikës dhe të pyesin veten nëse ka pasur ndonjëherë një ribashkim.

Por ngadalë, Heather i bashkoi të gjitha pjesët e enigmës. Monika ishte në fakt pas llogarisë së frikshme Realiteti Von Tease. Ose të paktën luajti një rol në mbajtjen e tij aktive. Ky tregim iu kushtua rrëzimit të Jen. Por gjithashtu filloi të trollojë dhe të ngacmojë pjesën tjetër të kastit. Pra, kasti u gjend në një trekëndësh gënjeshtrash të Bermudës me një tradhtar mes tyre.

Monica po bënte një gjë të mirë me Reality Von Tease… sipas Monica

Në finalen e sezonit 4 të RHOSLC, Heather u përball me Monikën që ua kishte bërë jetën ferr. “Kishte disa njerëz të tjerë të përfshirë. Në fund të fundit, misioni ynë ishte të rrëzonim Jen, “tha Monica në një rrëfim. “Gratë e tjera ishin vetëm dëm kolateral.” Epo, kjo ndryshon gjithçka! Më pas në Bermuda, Monica e këshilloi grupin: “Mos i abuzoni me punonjësit tuaj si shoqja juaj më e mirë Jen dhe do të jeni mirë.”

Por Monika vazhdoi të mohonte të postonte ndonjë gjë në lidhje me yjet e saj. “Unë nuk kam thënë mut për askënd tjetër përveç Jen-it, 100%, dhe do ta mbaj në varr sepse ajo kurvë e vogël është një nga njerëzit më të këqij që kam takuar në jetën time,” tha Monica.

Por Monika nuk mbaroi. “Unë nuk mendoj se Reality Von Tease ishte një gjë e keqe. Mendoj se mashtrimi i të moshuarve nga miliona dollarë është një gjë e keqe”, tha ajo. “Por unë mendoj se të kesh një faqe të ndyrë në një llogari në Instagram për të ekspozuar dikë dhe abuzimin e tyre nuk është gjë e keqe. Unë mendoj se kjo është vetëm duke thënë të vërtetën,” shtoi ajo.

Fansat pa dyshim do të dëgjojnë më shumë për llogarinë e rreme dhe do të shohin Monica’s Burn Book, në ribashkimin e sezonit 4.

Ribashkimi i Sezonit 4 të “The Real Housewives of Solt Lake City” fillon të martën, më 9 janar, në orën 8/7c në Bravo.