Monica Garcia

Klea

Monica Garcia kërcënon LUFTË LIGJORE kundër Angie-t për shkak të rënies së keqe – Fotot e zbuluara, Angie dhe Lisa TË KAPITHEN FORT!

Monica Garcia Kërcënon LUFTË LIGJORE Kundër Angie-t për shkak të rënies së keqe – Fotot e zbuluara, Angie dhe Lisa TË KAPITHEN FORT!

Monica Garcia kërcënoi se do ta merrte Amvise të vërteta të Solt Lake City bashkë-yll, Angie Katsanevas, në gjyq pas një rënieje të supozuar nga shkallët e bodrumit të shokut të saj të hedhur, e ulën atë në ER. Monika thuhet se ka rënë nga shkallët teksa merrte pjesë Angie’s Festa e Pashkëve, e cila u shfaq në më të fundit RHOSLC episod.

Monica Garcia

Dyshja u martuan në Twitter më pas Monika pohoi se Meredith Marks kishte përsëritur një thashetheme mashtrimi për Angie’s bashkëshorti. Monika gjithashtu pretendoi se argumenti i saj me Angie nuk u shpalosën para fëmijëve të tyre, pavarësisht portretizimit të Bravos. Angie kontestoi llogarinë e saj dhe akuzoi të sapolindurin se për pak e goditi mbesën e saj me një këpucë, gjatë festës.

Angie Katsanevas

Monika iu drejtua reagimit të fansave pasi ajo u thirr për shkak të debatit me kolegun e saj me fëmijët aty pranë.

“U sigurova që vajzat e mia nuk ishin aty për atë situatë. Kjo nuk ndodhi para fëmijëve të mi. Kaloni nëpër kaza,” ka shkruar ajo. “Të gjithë fëmijët ishin në katin e poshtëm duke bërë festat e Pashkëve gjatë gjithë atij ndërveprimi.”

Monica Garcia

Angie u përgjigj – “Prodhimi të bëri një nder. Nuk kemi nevojë të shohim fotografi për të ditur se ju e keni bërë këtë përpara fëmijëve tuaj. Mos të harrosh tyE goditi mbesën time dyvjeçare në kokë me këpucën tënde kur e hodhe. Dhe STFU me gënjeshtrat tuaja për Shawn.”

Monica Garcia

Lisa Barlow shënoi dy centët e saj nën një postim @queensofbravo që detajonte dramën, duke shkruar-“E vërteta të bën të lirë”.

Lisa Barlow

Monika më vonë duartrokiti, duke shkruar – “Pothuajse goditi mbesën tënde??? Ju jeni vrima më e madhe e frikshme. Ti e di mirë se çfarë ka ndodhur. Unë u largova nga shtëpia jote me gunga, të përgjakur dhe të mavijosur!!! Unë duhet të padis a**-in tuaj që nuk e keni shtëpinë tuaj për t’ju koduar f**k!”

Monica Garcia

Fillestarja e Bravo postoi më pas foto të prerjeve dhe mavijosjeve që supozohej se kishte pësuar nga rënia e saj e supozuar. Monika pretendoi se ajo ra sepse shkallët “nuk kishin kangjella”. Ajo vuri në dukje se e la nënën e saj gjatë ngjarjes “për të shkuar direkt në spital… bisedën time me [my mom] në divan ishte pas rënies.”

Monica Garcia

Monika shtoi se ajo gjithashtu pësoi një dëmtim në kokë, gjë që kërkoi një “skanim mace”.

Angie… ju jeni një gënjeshtar!!!” ajo shkruajti. “Ashtu si ju keni gënjyer për takimin me mua një herë. Unë dhe ti TË DYJË TË DIME se fëmijët ishin në bodrumin tënd, ti i sëmurë POS!! Shko, merr shtëpinë tënde të kodojë dhe unë po të dërgoj faturën time të ER-së pasi të rrëzohesh nga shkallët e bodrumit sepse nuk kishe kangjella!”

Monica Garcia

Ajo deklaroi: “JI JENI I SËMUR”.

Angie gjithashtu goditi përsëri pas Monika “Sqaroi” detaje se si e dëgjoi fillimisht thashethemet e lidhjes. Monika sugjeroi në një vend rrëfimi se thashethemet qarkullonin prej vitesh dhe nuk erdhi Meredith.

“E sqaruar???” Angie pyeti. “Le të fillojmë duke sqaruar emrin tuaj të vërtetë. Dhe pastaj ne mund të fillojmë të heqim dorë nga këto gënjeshtra të tjera.”

Monica Garcia

Lisa nënshkroi kërkesën, duke postuar në Twitter: “Ejani të pastër, duke filluar me mbiemrin tuaj”.

Amvise të vërteta të Solt Lake City transmetohet të martën, në orën 21:00 ET, në Bravo.