Monica Garcia

Klea

Monica Garcia flet për kthimin në ‘RHOSLC’ për ‘Piss Off’ aktorët!

Monica Garcia flet për kthimin në ‘RHOSLC’ për ‘Piss Off’ aktorët!

Monica Garcia e ka bërë të qartë se ajo nuk ka mbaruar me Amvise të vërteta të Solt Lake Citypavarësisht marrëdhënieve të saj të vështira me ish-bashkë yjet.

Monica Garcia

Duke folur ekskluzivisht për Faqja e gjashtë, 39-vjeçarja zbuloi synimet e saj për të organizuar një rikthim, duke pohuar, “Unë do të kthehesha 100 për qind vetëm për t’i zemëruar ata”.

Monika u bashkuan Heather Gay, Whitney Rose, Lisa Barlow, Meredith Marks, dhe Angie Katsanevas për sezonin 4 të Bravo goditi por u rrëzua pasi u shfaqën zbulimet për drejtimin e saj të një llogarie troll në Instagram të quajtur “Realiteti Von Tease.”

Sezoni i katërt i aktorëve të

Duke reflektuar për lidhjet e saj të tensionuara me kastin, Garcia pranoi, “Unë nuk kam folur me asnjë nga gratë e tjera. Ata janë padyshim të vërtetë për aleancën e tyre të vogël, paktin e tyre të vogël. Dhe i uroj ata të jenë të mirë në ferr. Po bëj shaka –– jo, jam shumë serioz. Sinqerisht, ka qenë disi e egër. Unë nuk kam folur me asnjë prej tyre.”

Pavarësisht armiqësisë, Monika vuri në dukje përjashtimin e Mary Cosby, duke thënë, “Maria ka qenë gjithmonë e pabesueshme. Ajo kujdeset sinqerisht për mua. Ajo thjesht do të më dërgojë mesazhe ndonjëherë dhe do të thotë: ‘A je mirë?’ Për shembull, ajo kujdeset për shëndetin dhe mirëqenien time mendore.”

Mary Cosby

Duke diskutuar tensionet e pazgjidhura nga finalja e sezonit 4, Monika shprehu zhgënjimin, duke thënë: “Nuk përfundoi ashtu siç duhej të përfundonte”.

Ajo ia atribuoi këtë vendimit të kastit për të bojkotuar xhirimet me të, të cilin ajo e përshkroi si “një dëmtim të plotë për fansat”.

Monica Garcia

Duke parë përpara, Garcia në mënyrë delikate u hodhi hije ish-bashkë yjeve të saj, duke shprehur kuriozitet për tregimet e tyre të ardhshme. “Do të doja t’i shihja ata të qëndrojnë më vete, dhe jo në emrin tim,” vuri në dukje ajo me gisht.

Gjatë intervistës së saj, Monika gjithashtu vlerësoi shikuesit perceptues që shohin përtej dramës, veçanërisht brenda komunitetit LGBTQIA+, të cilët ajo i falënderoi për mbështetjen e tyre të palëkundur.

Monica Garcia

Ndërsa ajo nuk do të shfaqet në sezonin 5 të RHOSLC, Garcia la të kuptohet për paraqitjet e ardhshme, duke i nxitur fansat të “qëndrojnë të sintonizuar” dhe duke premtuar, “mbajini veshët hapur sepse kam shumë për të thënë”.

Së fundmi në New York City për eventin Dolce Aesthetics Pride, Monika theksoi mbështetjen e saj të vazhdueshme për komunitetin LGBTQIA+, duke reflektuar mbi mbështetjen e komunitetit që nga koha e saj në shfaqje.

Monica Garcia

“Koha ime për t’u treguar për ta,” pohoi ajo.

Monica Garcia vazhdon të bëjë bujë, duke krijuar skenën për atë që do të ndodhë më pas në udhëtimin e saj televiziv të realitetit, duke siguruar që zëri i saj të mbetet i dëgjuar, në dhe jashtë ekranit.