Monica Garcia e RHOSLC 'nuk është në rregull' me mamin pas skenave 'të rënda'

Klea

Monica Garcia e RHOSLC ‘nuk është në rregull’ me mamin pas skenave ‘të rënda’

Episodi i mbrëmshëm i Amvisat e vërteta të Solt Lake City tregoi zonjat në shtëpinë e Angie Katsanevas për një drekë greke të Pashkëve. Kishte një qengj që piqte në hell, dekor të ndezur dhe pirgje parash, në mënyrë që të ftuarit të mund të binte shi ndërsa bënin një valle tradicionale greke.

Pati edhe luftime. Dukej sikur do të ishte Angie vs. Monica Garcia, por në fakt përfundoi kryesisht mes Monikës dhe nënës së saj. Monika thotë se ajo dhe mamaja e saj ende nuk janë në marrëdhënie të mira.

Monika u zemërua kur nëna e saj u përpoq të ndalonte një bisedë

Filloi kur Angie e tërhoqi Monicën mënjanë për t’u përballur me Monikën për rolin e saj në përhapjen e thashethemeve se burri i Angie po e tradhtonte me burra të tjerë. Gjërat kishin filluar të nxeheshin lehtë. Pastaj nëna e Monikës, Linda /”LD” erdhi dhe u tha të ndalonin.

Monika nuk e priti mirë, duke i thënë mamasë së saj: “Mos u rrëmbej ta tërhiq këtë sh*t me mua kur nuk më ke kurrizin”. Ishte e qartë se Monica dhe Linda tashmë kishin disa çështje të thella besnikërinë.

Ajo do të donte që Linda të kishte qëndruar jashtë saj

Dreka shënoi herën e parë që Linda u takua me yjet e Monikës. Koketa e Lindës me babanë e ve të Anxhit ishte tashmë disi e pakëndshme. Debati me zë të lartë i saj dhe i Monikës nuk ndihmoi.

“Ndihesha sikur ajo ishte absolutisht në anën e tyre. Ishte më e rëndësishme për të që të argëtohej, të kërcente dhe të fliste me burrat dhe, e dini, çfarëdo qoftë të merrej me atë që po ndodhte me ne. Po, u ndjeva absolutisht i tradhtuar.”

Marrëdhënia nuk është rikuperuar

Us Weekly e pyeti Monikën nëse ajo dhe nëna e saj janë në marrëdhënie më të mira që nga lufta e Pashkëve. Ata nuk janë. “Unë dhe nëna ime nuk jemi mirë tani, ende.”

Monika e trishtuar ajo u përqesh ndërsa e shikonte përsëri. “E di që jam i përfshirë në atë që po shikojmë, por ndihem si një nga gjërat më emocionale që kam parë ndonjëherë në Housewives. Ishte kaq e vërtetë dhe kaq e papërpunuar. Ajo ditë në vetvete ishte kaq e rëndë.”

Monika pranoi gjatë një rrëfimi se dëshironte një nënë ndryshe. Ajo reflektoi për atë pranim publik.

“Ia premtova vetes kur nisa këtë rrugëtim se do të jem njëqind për qind i hapur dhe marrëdhënia ime me nënën time nuk ka qenë kurrë e shkëlqyer. Është shumë lart, poshtë, lart, poshtë, lart, poshtë gjatë gjithë kohës. Dhe kjo ishte e vërtetë. Kam shpenzuar shumë kohë gjatë gjithë jetës sime duke uruar të kisha një nënë që do të më mbështeste gjithmonë, do të kishte kurrizin tim, që të mund t’i besoja, që të mund të mbështetesha. Dhe jam e sigurt që ajo ka raste kur do të donte të kishte një vajzë tjetër.”

Ajo shtoi, “Unë mendoj se problemi në marrëdhënien tonë është se nuk ka një marrëdhënie nënë-bijë. Është si një marrëdhënie motrash.”

Monika tha se kjo nuk është as lufta më e keqe që do të shohim mes saj dhe Lindës.

RHOSLC transmetohet të martën në mbrëmje në 9/8c në Bravo.