Monica Garcia e RHOSLC ishte një dëshmitare e qeverisë federale kundër Jen Shahut

Klea

Monica Garcia e RHOSLC ishte një dëshmitare e qeverisë federale kundër Jen Shahut

Amvise të vërteta të Solt Lake City u rikthye për sezonin e tij të katërt këtë javë, dhe çfarë premierë që na pëlqeu. Jo vetëm që përfshinte një pështymje qesharake mbi vaska të pista, por një bombë të madhe. Kasti i ri RHOSLC Monica Garcia ka mbajtur një sekret për historinë e saj me Jen Shah. Këtu janë të gjitha detajet që mësuam nga premiera e sezonit 4 të RHOSLC.

Monika ndihmoi ta vendoste Xhenin pas hekurave

“Sinqerisht, nëse ajo do të ishte në programin e mbrojtjes së dëshmitarëve, ose në një grup policie, nuk do të mund ta zgjidhja atë,” tha Lisa Barlow me shaka për anëtarin e fundit të kastit. Çuditërisht, ajo mund të mos jetë shumë larg shenjës. Po dridhem. Unë jam duke u dridhur fizikisht.

“Pra, Jen e kishte pushuar asistentin e saj dhe unë hyra për ta ndihmuar. Një natë Jen më pyeti: ‘A dëshiron të jesh e pasur? Dëshironi të fitoni 600,000 dollarë në vit? Gjithçka që duhet të bëni është të vendosni këtë, këtë dhe këtë në emrin tuaj”, pohoi Monika.

“Më kujtohet se isha kaq e çuditshme, si: “Prit, çfarë? Ishte shumë e çuditshme, dhe unë kam një shok në Shërbimin Sekret dhe e thirra. Dhe ai tha: “Largohu nga Jen Shah, ajo do të shkojë në burg”. Dhe ajo u arrestua dy muaj më vonë. Dhe kështu u bëra dëshmitar me qeverinë federale në gjyqin e saj.” A ka marrë dikush tjetër goditje të mëdha gjatë kësaj skene?

Së pari, rekomandimet kryesore për Monikën dhe kastin RHOSLC për mungesën e këtij rrjedhje informacioni. Është e qartë se nuk jemi në Beverly Hills këtu. Andy Cohen mund t’i besojë secilës prej këtyre amvisave të vërteta për t’i mbajtur të fshehta historitë! Së dyti, çfarë lëvizje kurve shefi! Jo shumë dëshmitarë kundër dikujt si Jen Shah do të zhvendoseshin më pas në vendin e saj në reality show që e bëri atë të famshme. Gjithçka duke u mburrur për këtë! Monica tashmë po formohet si një shtesë ikonë e serialit.

Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 9/8c në Bravo.