Monica Garcia

Klea

Monica Garcia e RHOSLC i përgjigjet komentit të unazës prej 60,000 dollarësh të Lisa Barlow me një mbrapshtje mbresëlënëse!

Monica Garcia e RHOSLC i përgjigjet komentit të unazës prej 60,000 dollarësh të Lisa Barlow me një mbrapshtje mbresëlënëse!

Lisa Barlow dhe e Monica Garcias miqësia mbetet e vështirë pasi dyshja e ngatërruan atë e Lizës unaza e humbur gjatë një udhëtimi me aktorë në Palm Springs, Kaliforni.

Monica Garcia

Amvisat e vërteta të Salt Lake City ylli humbi një grup prej 65 mijë dollarësh diamanti dhe vazhdoi të përsëriste koston e unazës gjatë gjithë episodit. Monika më vonë e informoi atë se vërejtjet e saj të përsëritura ishin jashtë kontaktit, dhe Lisa u përgjigj duke e përplasur bashkë-yllin e saj në një intervistë personale.

Lisa jabbed – “Kur mund të përballosh të blesh një unazë 58,000 dollarë, do të kujdesesh edhe për të.”

Lisa Barlow

Monika foli për E!News për dramën e diamantit dhe reagoi ndaj e Lizës diss konfesionale.

“Kjo vërtetoi saktësisht se si po përpiqesha t’i shpjegoja asaj se si ndodhi.” Monika tha për median. “Nuk bëhej fjalë për unazën, por për mënyrën sesi ajo e mban veten duke pasur shumë para dhe duke u mburrur me to gjatë gjithë kohës. Nuk ishte sikur ajo shkonte përreth dhe thoshte: ‘Oh zot, unaza ime nga Gjoni, ai ma dha si dhuratë’. Ishte si, ’60 G’s. O Zot, 60 G’s. A e dinit, 60 G?’”

Monica Garcia

Monika shpjegoi — “Unë thjesht po përpiqesha të shpjegoja si, ‘Kjo është e mahnitshme, ju mund ta përballoni këtë. Vazhdo, vogëlushe. Më pëlqen kjo për ty, por vetëm ki kujdes se si duket kur flet vetëm për çmimin e gjërave.’ Kjo ishte gjithçka që po përpiqesha të them.”

Monica Garcia

Monika vazhdoi duke thënë se ajo nuk ishte ofenduar kur Lisa mori një goditje në gjendjen e saj financiare.

“Kjo eshte Lisa përmes dhe përmes”, vuri në dukje ajo. “Me të vërtetë u ndjeva sikur, ‘Po, pikërisht këtë po përpiqesha të thoja. Ju mendoni se jeni më mirë se njerëzit për shkak të kësaj. Vetëm kini parasysh se kjo mund të jetë një pamje e keqe.’”

Monica Garcia

Monika la të kuptohej se shikuesit mund të habiteshin kur shihnin se si shkunden miqësitë me aktorët ndërsa shpaloset Sezoni 4.

“Më mirë shikoni ribashkimin, kjo është gjithçka që do të them.” Monika i ngacmuar. “Ju do të shihni evolucionin e gjërave shumë shpejt – reale i shpejtë. Jam i emocionuar të shoh se si shpaloset gjithçka për shikuesit dhe nuk mendoj se dikush do të presë të shohë se ku jemi të gjithë ne në përgjithësi.”

Monica Garcia

Fansat shkuan në Twitter për t’u zënë në lidhje me grindjen e aktorëve për unazën e zhdukur.

Një fans shkroi – “Nëse Lisa kishte hequr supet nga humbja e unazës dhe tha “oh mirë. të paktën djemtë e mi janë të shëndetshëm” do ta kishte kritikuar Monica se ishte në gjendje të heqë 60,000 dollarë. nuk kishte asnjë fitore për të.”

Një tjetër postoi në Twitter – “Kjo e tërë Lisa Barlow situata e unazës është e skicuar. Ajo e ka përmendur shumë herë koston. Është duke i dhënë I LOVE ATË mashtrim sigurimi.”

Monica Garcia

Një i tretë tingëlloi – “Monika ka 100% te drejte. E kuptoj pse Lisa është e mërzitur. do të isha edhe unë. Por ajo e ka argjendarin e saj në telefonim të shpejtë. Por kjo është në markë për Lisa, ajo është një llastar i llastuar. Komenti për të cilin ajo bëri Monika duke mos qenë në gjendje të përballojë unazë është bruto.”

Amvisat e vërteta të Solt Lake City transmetohet të martën në orën 21:00 ET në Bravo.