Monica Garcia e RHOSLC 'e mbingarkuar' pas mbështetjes pas përçarjes me nënën

Klea

Monica Garcia e RHOSLC ‘e mbingarkuar’ pas mbështetjes pas përçarjes me nënën

Pavarësisht dramës mes Monica Garcia dhe bashkë-yjet e saj, ajo thotë se po shkon mirë me fansat e Bravo.

Amvise të vërteta të Solt Lake City newbie ka qenë pika qendrore e pjesës më të madhe të dramës së shfaqjes këtë sezon. Edhe pse mishi i saj me mikeshën e saj të sapoardhur Angie Katsenvas nuk është më, Monica ka kaluar në grindje të tjera. Po – me Lisa Barlow … dhe nënën e saj.

Nëse ju kujtohet, Monica dhe nëna e saj patën një grindje të madhe në Pashkët Greke të Angie. Kishte gërmadha, lot dhe këpucë të hedhura??? Me sa duket, të paktën. Shumë nga yjet e Monikës u mërzitën nga mënyra se si ajo foli me nënën e saj. Por a janë ata në një kategori të tyren?

“Jam pushtuar nga dashuria e fansave dhe shikuesve. Por padyshim që pata shumë urrejtje pas episodit grek të Pashkëve”, tha Monica për OK në BravoCon. “Por veçanërisht duke qenë këtu, duke folur me njerëzit ballë për ballë. Ka qenë bukur të shoh se sa njerëz në të vërtetë ndihen sikur mund të lidhen me mua dhe se ndihen të parë.”

Monica kundër të gjithëve

“Unë dhe nëna ime, marrëdhënia jonë është kaq e paqëndrueshme. Mendoj se daton nga e gjithë fëmijëria ime,” vazhdoi Monica.

“Kur u bëra 12 vjeç, nëna ime vendosi që donte të ndiqte ëndrrën e saj, kështu që më la me një familje në Pensilvani dhe shkoi e jetoi në Nju Jork,” tha ajo. “Babai im më la kur isha katër vjeç, dhe më pas nëna ime më la, kështu që kam probleme të mëdha, të mëdha me braktisjen për shkak të kësaj. Ata ishin miq që unë dhe mamaja ime i njihnim, dhe ata ishin transferuar në Pensilvani, dhe ajo i telefonoi dhe i pyeti nëse mund të më linte atje.”

Nëna e Monikës nuk është e vetmja anëtare e kastit të RHOSLC me të cilën po debaton. Ajo është aktualisht në një betejë ligjore me Heather për një pagesë të munguar në Laboratorin e Bukurisë + Laser. Dhe bazuar në komentet e mëparshme të Heather, duke thënë se Monika “gënjen për gjithçka”, fundi i grindjes së tyre nuk duket afër.