Monica Garcia e hapur për të shkruar librin "Tregoni të gjitha" pas shkrepjes me RHOSLC

Klea

Monica Garcia e hapur për të shkruar librin “Tregoni të gjitha” pas shkrepjes me RHOSLC

Tani atë Monica Garcia nuk është më pjesë e Amvise të vërteta të Solt Lake City cast, ajo është në kërkim të punës. Dhe ajo mund të shpresojë që koncerti i saj i ardhshëm të jetë si autore!

Ylli i realitetit u përjashtua nga grupi i saj i miqve të Park City gjatë finales së sezonit 4 pasi Heather Gay e ekspozoi atë si personin që qëndron pas llogarisë së trolleve Reality Von Tease – duke e përplasur me fatura dhe gjithçka. Pas finales shpërthyese, Monika u shfaq në ribashkim, duke sjellë faturat e saj brenda një Burn Book; megjithatë, pasi kaluan këto zonja që nga viti 2021, asnjëra prej tyre nuk ishte e hapur për ta dëgjuar atë.

Sapo mbaroi sezoni, Monica mori thirrjen se pavarësisht performancës së saj yjore, ajo nuk do të kthehej për një tjetër – me gjasë që asnjë nga zonjat përveç Mary Cosby nuk do të filmonte me të. Pra, çfarë po shpreson të bëjë ajo tani që ka kohë të lirë? Lexoni për të zbuluar.

A do të shkruajë Monica një libër pas RHOSLC?

Gjatë ribashkimit tre-pjesësh RHOSLC, Monica nxori librin e saj të djegur në shtëpi. Krijimi përfshinte imazhe, pamje nga ekrani dhe fatura që ajo thotë se supozohej të tregonin një histori. Por, sipas nënës së katër fëmijëve, shpjegimi i saj nuk ka bërë prerjen përfundimtare.

“Ishte vërtet zhgënjyese. Ai libër i djegur nuk mori vëmendjen e duhur, por mbase duhet t’i falënderoja, “tha Monika për Krenarinë. “Ndoshta duhet të lejoj ta postoj. Ka kaq shumë atje që ka kuptim dhe lidh boshllëqet dhe historitë.”

“Ka shumë gjëra që i shtohen gjithë situatës që askush nuk mundi t’i shohë. Të gjithë thonë se ishte një dështim, dhe ishte, por kishte shumë gjëra që nuk dolën në transmetim, dhe të gjithë duhet ta kenë parasysh këtë.”

Kur lindi ideja që Monica të siguronte një marrëveshje botimi për ta bërë të disponueshme gjerësisht për fansat e saj Burn Book, ajo bëri shaka se mund të ishte ylli i ardhshëm i Real Housewives që do të bëhej bestseller.

“Ndihem sikur mund të jem bestselleri tjetër i New York Times. Unë mendoj se ju mund të blini rrugën tuaj në atë listë… Unë thjesht po them.”

Kujtimet e Heather, Bad Mormon, u publikuan në vitin 2023 dhe u bënë një bestseller i menjëhershëm në NYT. Pra, ka të ngjarë që komentet e Monikës të jenë të mbushura me pak hije. Megjithatë, ajo e hodhi poshtë kur u pyet nëse bëhej fjalë për dikë në veçanti.

“Thjesht po them! E di që mundesh”, përfundoi ajo.

Transmetoni sezonet e mëparshme të The Real Housewives of Solt Lake City në Peacock.