Monica Garcia e gjen realitetin Reagimi i Von Tease 'komik'

Klea

Monica Garcia e gjen realitetin Reagimi i Von Tease ‘komik’

e Monica Garcia-s performanca mungoi gjatë pjesës së fundit të ribashkimit të Sezonit 4 Real Housewives of Salt Lake City. Marifeti i saj “Burn Book” dështoi. Kur erdhi puna për të diskutuar përfshirjen e saj me Realiteti Von Tease llogari snark, Monika nuk e pranoi përgjegjësinë. Prezantuesi Andy Cohen madje vuri në dukje se Monica dukej e habitur se sa të mërzitur ishin bashkë-yjet e saj. Heather Gay mbajti këmbët e Monikës në zjarr së bashku me Lisa Barlow.

Meqenëse asnjë nga yjet e saj nuk do të pranonte të filmonte me të, Monica nuk kishte asnjë rrugë përpara. Por ajo gjithashtu nuk u përpoq shumë për të krijuar një të tillë. Kështu, pasi dha një sezon të mrekullueshëm, Monica u largua nga shfaqja. Më pas, Heather vuri në dukje se grupi kryesor ishte më i fortë që kur i mbijetoi Uragani Monica. “Nuk ka asgjë si një armik i përbashkët për t’ju bashkuar,” tha ajo. Prezantuesja e RHOSLC, Lori Gordon, vuri në dukje se zonjat “kanë nevojë për një periudhë ftohjeje”. Pra, ka një shans që Monica mund të bëjë një pauzë.

Bashkë yjet e Monikës u traumatizuan nga trolling

Pra, pse do t’i bashkohej kastit Monica nëse do ta dinte se e vërteta do të zbulohej? “Vërtet nuk mendoja se do të ishte një punë e madhe, sinqerisht. Kjo ishte një punë më e madhe se Jen [Shah] duke u arrestuar dhe duke shkuar në burg”, tha Monica për The Cut. “Është komike, në një farë kuptimi, që ata janë më të mërzitur me mua për një faqe të keqe sesa për dikë që mashtron të moshuarit me miliona dollarë.” Epo, kjo është një pikë e drejtë. Por asnjë nga anëtarët e kastit të Solt Lake City nuk dha kurrë përshtypjen se i falnin krimet e Jen-it.

Monica vazhdoi, “Ky ishte dikush të cilit ata zgjodhën t’i qëndronin pranë, por ky është gjithçka dhe fundi. Isha e përgatitur që ajo të dilte dhe isha e përgatitur ta zotëroja sepse faqja nuk ishte kurrë për ta. Ishte për Jen!”

“Ata duan të thonë, ‘Na ngacmoi për katër vjet’ – para së gjithash, faqja ishte e hapur vetëm për një vit. Së dyti, ishte me të vërtetë për ekspozimin e Jen. Shpërthimi i nxehtë i Lisa Barlow për mikrofonin ishte më i keq se çdo gjë që kemi thënë ndonjëherë në Von Tease, “tha Monica. Një pikë tjetër për Monikën!

Shpresoj që një ditë, Monica të jetë sërish pjesë e kastit të akullt të RHOSLC. Dhe po i kryqëzoj gishtat se sezoni 5 nuk rezulton të jetë një zhgënjim pas ortekut të kaosit këtë sezon.

The Real Housewives of Solt Lake City tani po transmetohet në Peacock.