Monica Garcia detajon skenën e paparë RHOSLC me Whitney Rose në Bermuda

Klea

Monica Garcia detajon skenën e paparë RHOSLC me Whitney Rose në Bermuda

Ndër e Monica Garcia-s shumë post-Amvise të vërteta të Solt Lake City Raportet e sezonit 4, ajo tani ka ndarë një skenë me të Whitney Rose që ishte lënë në dyshemenë e dhomës së prerjes.

Është e natyrshme që një audiencë të pyesë se sa nga ajo që sheh është realitet. Sezoni 4 i RHOSLC arriti një nivel tjetër, duke u bërë pothuajse meta pasi Heather Gay ekspozoi Monikën për përfshirjen e saj në llogarinë e Reality Von Tease.

A kishte qenë në ndonjë moment Monica e vërtetë? A ishte e gjitha kjo një lojë për famë? Apo ndoshta për të infiltruar gratë që ajo kishte tërhequr zvarrë në internet kaq shpesh? Epo, Monika ka pohuar se ajo ishte shumë e vërtetë. Megjithatë, audienca nuk mundi t’i shohë të gjitha ato momente reale.

Sa e vërtetë ishte Monica Garcia në sezonin 4 të RHOSLC?

Në një intervistë për The Cut, Monica u pyet se kush ishte në të vërtetë. Nëse audienca do ta shihte ndonjëherë Monikën “e vërtetë” në RHOSLC, ashtu siç kërkuan Heather dhe Andy Cohen. “Unë e vlerësoj që më dhatë mundësinë t’i përgjigjem kësaj,” filloi Monica. “Ju keni parë shumë nga Monica e vërtetë gjatë sezonit.”

Ajo shpjegoi: “Më patë duke luftuar me të qenit e re në grup dhe duke u ndjerë e pasigurt për këtë kur bëhej fjalë për çantën dhe duke u përpjekur të përshtatesha me këto gra. E patë Monikën e vërtetë kur më shikove t’i çoja të gjitha vajzat e mia në shkollë dhe stresin dhe përzierjen e të qenit nënë beqare.”

Monika detajoi një skenë të fshirë që tregonte karakterin e saj. “Whitney dhe unë në fakt patëm një moment vërtet të mrekullueshëm në Bermuda që nuk u nda në kamera. Por ajo po kalonte një kohë të vështirë me vdekjen e shoqes së saj dhe ne përfunduam duke kaluar natën së bashku duke ngushëlluar njëri-tjetrin në shtratin tim.”

Ajo tha, “Unë mendoj se ka pasur shumë momente shumë reale gjatë gjithë sezonit dhe ka pasur shumë momente që do të doja të kisha bërë ndryshe ose të ndryshoja. Monika që patë po kalonte kaq shumë dhe po përpiqej të gjente këmbët e saj me këtë grup të ri ndërsa po lundronte për një divorc. Dhe ka shumë gjëra që vijnë me këtë.”