Monica Garcia Detaje në tremujorin e parë të shtatzënisë surprizë

Klea

Monica Garcia Detaje në tremujorin e parë të shtatzënisë surprizë

Monica Garcia mund të mos jetë i ndezur Amvise të vërteta të Solt Lake City duke shkuar përpara, por ajo ende po bën mjaft bujë jashtë shfaqjes.

Pak kohë më parë, Monika bëri bujë me një njoftim për shtatzëninë. “Unë fjalë për fjalë shkova në kujdes urgjent për diçka krejtësisht të palidhur që mendova se ishte e gabuar. Dhe doktori hyri dhe tha: 'Je shtatzënë'”, u tha Monika fansave.

Mosbesimin e saj në atë kohë e shprehu edhe Monika. Ajo vuri në dukje se ishte 39 vjeç dhe nën kontrollin e lindjes. Si e tillë, ishte e vështirë të pajtohej me shtatzëninë. Megjithatë, ajo e mori me hapa të qetë, duke e marrë çdo ditë siç vinte. Meqe ra fjala …

Biznesi dhe surpriza e Monikës mes shtatzënisë

Në një seri historish të fundit në Instagram, Monica katalogoi një festë për ditëlindjen e fëmijëve ku ajo mori pjesë me fëmijët e saj. Festa u organizua mirë me një shtëpi të gjallë, ushqim, një gropë topash dhe më shumë. Megjithatë, duke pasur parasysh natyrën e përpunuar të partisë, Monika ndihej e paveshur.

Ajo ka filmuar një video të saj me fytyrën e saj pa grim, frizurën e ngritur dhe këmishën gri me jakë V. “Do të doja të them vetëm se kështu u afrova në atë ngjarje të bukur”, u tha ajo fansave të saj. “Pra, po.” Videoja përfshinte hashtags që lexonin “problemet e tremujorit të parë” dhe “gjëra të shtatzënisë”.

Në një video të mëposhtme, ajo shtoi: “Dhe, um, askush nuk më tha se kisha pastë dhëmbësh në këmishën time”. Megjithatë, ajo ishte mirënjohëse që të paktën kishte larë dhëmbët.

Në një tjetër ndërveprim të fundit në Instagram, Monica foli shkurt për surprizën e shtatzënisë së saj. “Po. Unë tashmë kam katër vajza”, ka shkruar ajo në mbishkrim. “Jo. Nuk po planifikoja të isha 39 vjeç dhe të kaloja sërish fazën e bebit, por papritur këtu jam.” Por edhe sikur të mos ishte sipas planeve të saj, Monica dukej e lumtur që do të rrokullisej me të.

The Real Housewives of Solt Lake City po transmetohet në Peacock.